Мед Атлант

З якого матеріалу купити дитяче ліжечко?

Вибір дитячого ліжечка – важливий етап при облаштуванні кімнати малюка. Ліжечко — те місце, в якому дитина проводитиме більшу частину часу, тому воно повинно бути зручним, безпечним та функціональним.

На ринку представлено безліч моделей дитячих ліжечок, і вибрати серед них ідеальне не так просто. Тому дитячі ліжка в інтернет-магазині “Світ Матраців” представлені не лише у великому асортименті. Також пропонуються зручні умови для оформлення замовлення – фільтри на сайті та допомога консультанта.

QHSBD7ddWPuMs4PuA4F5TT7ETwMpt9zn9elBqY-N4UG5FqCcmGEEDzxlsEkt9BkBYbDepYQNRF6Cs_SrGHe6mWjO9K_igeEPLKCGXBkUXDdGRTKpelesYKWCUzE-6CMmR0yDP7KTlomWAufGjTdWAzo

Основні матеріали

Матеріал, з якого зроблено дитяче ліжечко – один із найважливіших критеріїв. Адже дитяче ліжечко має бути безпечним, екологічним і довговічним. До основних матеріалів відносять:

  • дерево;
  • МДФ;
  • метал;
  • ДСП.

Дерево – популярний матеріал для виготовлення дитячих ліжечок. Виглядає стильно та навіть розкішно. А ще не завдає шкоди дитячому організму, оскільки складно уявити, що щось натуральніше за справжнє дерево. Дерев’яне ліжечко може бути виконаним у різних стилях – мінімалізм, лофт, хай-тек та інше.

МДФ – матеріал, що отримується з деревних волокон, склеєних під високим тиском. Не містить формальдегідів та інших шкідливих речовин, тому вважається безпечним для здоров’я дитини.

Металеві ліжечка – стійкі, міцні та надійні конструкції. До того ж цей матеріал легко обробляти та створювати різні форми. А за бажання можна навіть пофарбувати ліжечко, оновлюючи загальний вигляд інтер’єру.

Замість натурального дерева виробники пропонують конструкції із ДСП. Зовні недосвідченій людині важко відрізнити натуральне дерево від ДСП. Особливо якщо вибираєте моделі натуральних відтінків. Але коштують вони значно менше.

Безпека ліжечка

Щоб купити безпечну конструкцію для малюка, оцініть такі важливі характеристики:

  • відстань між бортиками;
  • висоту бортиків;
  • якість матеріалу;
  • наявність сертифікатів якості;
  • додаткові критерії зовнішнього вигляду.

Відстань між бортиками в дитячому ліжечку не повинна перевищувати 6 см. Це потрібно, щоб дитина не просунула голову або тіло між ними і не застрягла.

Бортики дитячого ліжечка повинні бути високими (не менше 60 см), щоб дитина не випала з ліжечка.

Деякі недобросовісні виробники пропонують дитячі ліжечка з неякісного матеріалу. Або продовження експлуатаційного терміну застосовують хімічно агресивні речовини. Такі моделі можуть завдати серйозної шкоди дитячому організму. Щоб не сумніватися в якості продукції перед оформленням замовлення, запитайте у продавця відповідні сертифікати.

zx_zeH9dNJpoA8H3La2XRN-sUcnaJ1KqdPE5bx7FyNdpVniICaoNi4EJoQXsUl-Ijjo7h-Uog9U6ffoJVljL9umWQsjw1D50yLg3AUXNxN0dYaL7FHFcnh8sQxkW_Pknycv8G3b-Ym0n-Vu0wXUF5Lo

Щоб вибрати найкраще ліжечко для своєї дитини, зверніть увагу на додаткові елементи. Наприклад, систему фіксації матраца, захист від ударів головою та інше. Для маленької дитини, яка тільки-но починає пізнавати світ, ці характеристики важливі.

Вибір дитячого ліжечка – відповідальний процес, що вимагає уважного підходу. Враховуйте матеріал, безпеку та функціональність. А ще оформлюйте замовлення в магазині з позитивним іміджем на ринку та читайте відгуки покупців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...