Мед Атлант

У Франківську нагородили вихователів будинків сімейного типу та міжнародних донорів. ФОТО

Сьогодні напередодні Міжнародного дня захисту дітей в Івано-Франківську подякували всім, хто дотичний до піклування та захисту дітей на теренах Прикарпаття.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Франківська область від початку повномасштабної війни прихистила 41 тисячу дітей, зокрема понад 450 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах із закладів цілодобового перебування. Завдяки коштам з обласного бюджету та за підтримки міжнародних донорів вдалося облаштувати комфортні умови перебування для дітей у соціальних закладах області, забезпечити весь комплекс послуг, які вони потребують.
Сьогодні нам, дорослим, у час війни, потрібно докласти максимум зусиль, щоб зробити дитинство малечі щасливим. Попри всі завдані нам труднощі, війна не змогла зруйнувати дитячі мрії. Ми повинні зробити все для того, щоб дитячі мрії здійснювалися. Дякую всім прикарпатцям, які відкрили свої серця для наших дітей. Дякую за колосальну роботу, адже це найпочесніша і найвідповідальніша праця, – зазначила голова ОВА.
Також вручили за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань захисту прав та інтересів дітей, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей обласні відзнаки – грамоти та подяки представникам служб у справах дітей, міжнародним організаціям та всім, хто сьогодні опікується дітьми.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...