Мед Атлант

“Мене тягне назад”. Британець, поранений на війні в Україні, повертається на фронт

Колишній британський військовий Шаріф Амін, який отримав важке поранення, коли воював у лавах української армії, після курсу лікування на батьківщині повертається на війну в Україну.

Шаріф Амін із Бристоля бився в лавах української армії на передовій, де був важко поранений і дивом залишився живим. У грудні, після низки хірургічних операцій, проведених в одеському шпиталі, його евакуювали на батьківщину, де він доліковувався вже у місцевій лікарні.

“Я не знав, чи зможу я після цього воювати і взагалі чи залишуся повноцінною людиною”, – зізнався в інтерв’ю ВВС Шаріф, який отримав множинні кульові та осколкові поранення і ледь не втратив руки.

“Відтоді, як мені зробили першу операцію в Україні, і поки я дістався Британії, з мене витягли 19 шматків металу”, – каже він.

Зараз він проходить курс відновлення та підготовки разом з іншими добровольцями та готується повернутися на війну.

За словами Шаріфа, його контракт з українською армією досі чинний, але тепер до його обов’язків входитиме евакуація поранених бійців.

“Ми працюватимемо в гарячих точках, за лінією фронту, і евакуюватимемо поранених цивільних та військових, як це було зі мною, – каже Шаріф. – А те, що зі мною трапилося, буває на війні, я готовий був це прийняти, і мені пощастило залишитися живим”.

“Мене тягне назад, щоб допомагати людям, і цей потяг нікуди не подівся”, – додає він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...