Мед Атлант

Батьки учнів скаржаться на якість харчування у Пійлівському ліцеї

Сьогодні, 27 листопада, представники Калуської територіальної громади побували у Пійлівському ліцеї. Як з’ясувалося, у навчальному закладі не вистачає парт та стільців. Також батьки учнів скаржаться на якість харчування у ліцеї.

Про ранковий об’їзд у Пійлівському ліцеї повідомив у соцмережі міський голова Калуша Андрій Найда, інформують “Вікна”.

У навчальному закладі вікна фоє першого поверху захищені броньованими жалюзі, вхідні двері також броньовані.

“Відповідно для учнів збільшилася територія для укриття. Тепер під час повітряних тривог можна перебувати у фойє закладу, тут стало безпечно”, — наголосив Андрій Найда.

Очільник Калуської громади зазначив, що проведуть закупівлю парт та стільців для ліцею.

“Поспілкувалися з директором школи, який зазначив, що є потреба у придбанні навчальних парт та стільців. Тож принагідно будемо напрацьовувати усі відповідні механізми, щоб провести цю закупівлю”, — зазначив Андрій Найда.

Обговорили також проблему харчування у Пійлівському ліцеї. Батьки стверджують, що діти ним не задоволені.

“На попередній нараді зі старостами Галина Гелега— староста Пійлівського округу зазначала, що отримує скарги від батьків дітей, про те, що харчування у Пійлівському ліцеї не відповідає нормам, але чітких аргументів таких звинувачень все ж не було. Тож сьогодні в обов’язковому порядку особисто завітав до їдальні закладу, поспілкувався з учнями, спитав їх думку щодо харчування. У результаті безпосередньо від учнів не отримав жодних зауважень. Але також поспілкувався з батьками школярів, які все ж наполягають на тому, що діти скаржаться. Проте, знову ж таки, все на словах. Тож наразі говорити про те, що харчування у ліцеї не відповідає нормам — немає підстав”, — зазначив Андрій Найда.

Очільник Калуської громади зазначив, що ситуацію будуть моніторити та надалі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...