Мед Атлант

В Івано-Франківську відбувся благодійний показ Charity Fashion Show. ВІДЕО

26 листопада в Івано-Франківську відбувся благодійний показ Charity Fashion Show, на якому юні моделі презентували ексклюзивні колекції відомих брендів та дизайнерів.

Ініціювала Charity Fashion Show Frankivsk засновниця модельної школи/агенції ITA MODELS Тетяна Єгорова. Ведучими заходу були Аліна Рильчук і Тарас Василюк.

«Бренд року», учасник телевізійних проєктів, всеукраїнських конкурсів та fashion показів:

– Vitalina for Kids;

-KOSINSKI

-Be Queen by Marichka

– Donya.ua

-Bagryana

-Divchata art

-Elsa Fairy Dresses.

“Мета заходу — подарувати свято нашим діткам в такий непростий для України час. А найголовніше — зібрати кошти у Фонд “Лікуємо спільно з Respect Dental” на лікування діткам та дорослим з розладами аутичного спектру,синдромом Дауна та ДЦП,а також військовим,що потребують особливих умов транспортування і лікування ”, — зазначає Тетяна Єгорова.

Також під час заходу провели благодійний аукціон, на якому продали картини відомих українських митців, а серед лотів були використані міномет і тубус від боєприпасу, передані нашими захисниками з Бахмута. Завдяки аукціону і продажу квитків вдалось зібрати 65500 гривень. Всі кошти організатори спрямують у Фонд «Лікуємо спільно з Respect Dental».

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...