Мед Атлант

Хто може оформити терміновий кредит?

Мікрокредити в Україні: простий шлях до фінансування для різних соціальних груп, доступний онлайн без строгих банківських вимог

Взяти мікрокредит, видачею якого займається мікрофінансова компанія, набагато простіше, ніж отримати схвалення банківської позики. Послуги, які пропонують МФО, розраховані насамперед на людей, яким у банківському кредитуванні буде відмовлено. Причиною відмови найчастіше є відсутність офіційного працевлаштування, наявність заборгованості, або зіпсована кредитна історія. МФО більш лояльно ставляться до клієнтів, і не висувають таких високих вимог як у банку. До того ж оформлення позики через кредитний онлайн сервіс є спрощеною та швидкою процедурою. Населенню України доступні кредити, які оформлюються через Інтернет. Гроші перераховуються на банківську картку відразу після того, як потенційний позичальник відправить заявку, а система автоматично її схвалить. Доступністю та швидкістю отримання грошей пояснюється популярність такого продукту МФО, як мікропозика на карту.

Кредит на карту без відмови

Кому видають мікрокредити?

МФО не вимагає залишати заставу для кредиту або надавати поручителів. Платоспроможність клієнта визначається насамперед із тієї інформації, яку вказав позичальник. При заповненні заявки на кредит вписуються як персональні дані позичальника, так і розмір щомісячного доходу. Цифра, яку написав клієнт, повинна не бути меншою за заявлений розмір кредиту. Джерелом доходу вважається не лише заробітна плата, а й стороння допомога, соціальні виплати, стипендія чи пенсія. Отримати позику на карту https://kachay.com.ua/pozyka-na-kartu можуть представники різних соціальних груп:

  • Студенти;
  • Пенсіонери;
  • Домогосподарки;
  • Жінки у декреті;
  • Підприємці;
  • Тимчасово безробітні;
  • Особи, які працюють неофіційно.

На яких умовах є доступним мікрофінансування?

У МФО високий відсоток затвердження кредиту, що вказує на прості вимоги, яким легко відповідати.

  • Вікові категорії. Позику видають повнолітнім особам, які досягли 18 років.
  • Позичальник повинен мати українське громадянство, документ, що засвідчує особу та ІПН.
  • Наявність банківської картки. Отримати її нескладно у будь-якому українському банку. Не підійде лише картка, видана на інше ім’я, неактивна або з простроченим терміном.
  • Інтернет та мобільний телефон. Оформляється мікрокредит онлайн. Тому важливо, щоб Інтернет був гарним.

Чи можна отримати кредит за наявності боргів?

Майже половина позичальників, які зверталися до мікрофінансової організації за позикою й отримали схвалення, мають банківський кредит. І в основному по цьому кредиту вже є заборгованість. Тобто люди беруть мікропозику, щоб погасити попередній борг. У МФО інформацію щодо позичальника перевіряє система. І навіть якщо людина має прострочення за іншими кредитами, висять незакриті борги, система може схвалити видачу мікропозики. Однією з причин, чому люди беруть грошову позику, є саме борги. Це може бути як прострочення кредитів, так і борги за комунальні послуги. Звертаються до МФО і ті, кому потрібно терміново купити товар першої необхідності, оплатити лікування чи ремонт, дотягнути до зарплати.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...