Мед Атлант

У Калуші громадська організація має намір відкрити кабінет психолога для допомоги військовим

Приміщення комунальної власності, яке мають намір передати в оренду, має обмежене цільове використання — для діяльності громадських об’єднань та благодійних організацій.

29 листопада на “Прозорро.Продажі” управління комунальної власності Калуської міської ради оголосило електронний аукціон на право оренди нежитлового приміщення площею 20,3 квадратних метра на вул. Грушевського, 93 у місті Калуші. Це кабінет на другому поверсі будівлі, у якій раніше розташовувалася Калуська прокуратура.

Приміщення комунальної власності, яке мають намір передати в оренду, має обмежене цільове використання — для діяльності громадських об’єднань та благодійних організацій. Тож відносно низькою є і його стартова ціна на аукціоні — 66,81 гривні орендної плати на місяць.

Пропозиції на участь в електронному аукціоні прийматимуть з 30 листопада по 3 грудня, аукціон запланований на 4 грудня.

Як повідомив «Вікнам» начальник управління комунальної власності Олександр Челядин, приміщення зараз пустує. Орендувати його має намір громадська організація «Вільні калуські люди», яка, за словами Олександра Челядина, має намір відкрити тут кабінет психолога для допомоги військовим, які повертаються з фронту.

ГО «Вільні калуські люди» вже орендує приміщення площею 53,9 квадратного метра на вул. Грушевського, 93: тут розташовано “Хаб 93”. За інформацією з сайту міської ради, станом на липень поточного року розмір орендної плати становить близько 246 гривень на місяць.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...