Мед Атлант

У Франківській громаді жінки можуть пройти безкоштовне навчання з підприємництва

U&WE Hub проводить безкоштовне навчання з підприємництва для жінок в Івано-Франківській громаді з виїздами в села. 

Для підтримки жінок-підприємиць у сільських районах, де доступ до освіти та ресурсів може бути обмеженим, U&WE Hub організовує одноденні навчальні інтенсиви з підприємництва.

Ці інтенсиви розроблені спеціально з урахуванням потреб жінок у сільській місцевості, щоб у стислі терміни подати всю необхідну інформацію з основ підприємництва від визначення бізнес-ідеї до написання покрокового бізнес-плану. 

“Якщо у великих містах легко знайти бізнес-ком’юніті, то для жінок у селах доступ до навчання може бути обмежений. Тут не проводяться освітні бізнес-заходи, тож жінки, навіть маючи бізнес-ідею, не знають як розпочати і до кого звертатися.  Хоча саме в регіонах активно розвивається підприємництво: це такі сектори як агро, фермерство, виготовлення харчової продукції тощо. Ми це розуміємо, саме тому ініціювали одноденні навчальні інтенсиви для жінок у села” – відзначає Олена Вітринська, координаторка напряму офлайн-хабів проекту U&WE Hub.

Навчальні виїзні інтенсиви від U&WE Hub це унікальний проект, оскільки на сьогоднішній день в Україні ніхто не проводить подібних заходів. За час існування офлайн U&WE Hub охопили своєю діяльністю понад 4500 жінок, включаючи майже  200 жінок в сільських районах. На сьогодні вже відбулося 9 виїзних інтенсивів у селах Требухів і Княжичі Броварської громади, Курозвани, Тучин, Синів і Симонів Гощанської громади, Мамаївці та Мамалига Чернівецької громади, а також у Богородчанській і Калуській громадах Івано-Франківської області.

Як долучитися

Якщо ви бажаєте приєднатися до проєкту як учасниця, знаєте громаду з великою кількістю сільського населення, зацікавленого у навчанні, напишіть на пошту локальним координаторам у містах: 

Івано-Франківськ [email protected]

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...