Мед Атлант

ARCH MEETING: у Франківську відбувся захід для дизайнерів і архітекторів

Поділилися ідеями, знайшли спільні рішення та ефективно попрацювали дизайнери та архітектори на ARCH MEETING в Католицькому ліцеї Святого Василія Великого. 30 листопада  близько 80 учасників зібралися для того, аби покращити свої навички та провести час із користю. МІСТО стало інформаційним партнером події. 

Такі заходи компанія “DHC media” проводить у різних містах України. Раніше вже вдалося провести в Києві, Одесі та  Львові.

За словами менеджерки компанії Алли Будко, вони планують розширити свої горизонти та “підключити ще декілька міст на сході таких, як Дніпро та Харків.”

“Це захід для дизайнерів, архітекторів. Ми піднімаємо  важливі теми, які дуже актуальні зараз у галузі. І на ці теми говоримо у професійній спільноті. Шукаємо якихось рішень, ідей, натхнення, а також безумовно ефективного нетворкінгу серед спільноти.”

На заході учасники почули  цікаві та корисні презентації спікерів, які поділились своїм досвідом створення нових проєктів під час війни і розповіли про  проблеми, з якими довелось зіштовхнутись і шляхами їх вирішення. Говорили про те, як війна загалом вплинула на сферу дизайну та архітектури. Гості активно ставили питання спікерам, від чого зустріч була живою та динамічною. Партнери події дуже професійно презентували власні стенди та якісно показали свою діяльність. Крім того, спікерів і гостей чекали подарунки від компаній-партнерів.

“DHC media” вже 5 років поспіль проводить різного формату та масштабу заходи для дизайнерів-архітекторів.

*Партнерська публікація

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...