Мед Атлант

В Івано-Франківську виступить відомий скрипаль-віртуоз Василь Попадюк

3 грудня 0 18:00 у драматичному театрі імені Івана Франка своєю майстерною грою на скрипці зачарує франківців Василь Попадюк.

За шедевральну гру на скрипці його прозвали “українським Паганіні” На сцені театру він виступить разом з Papa Duke Band, повідомляють організатори Clever Production.

Василь Попадюк вміє грати на 15 музичних інструментах, дає понад 200 концертів на рік та збирає аншлаги на усіх континентах світу. Його називають “живим нервом”, “маестро-скрипкою”, “золотою скрипкою” та “сучасним Паганіні”. Ним захоплюється і пишається весь світ! Підтвердженням цього є  десятки перемог у конкурсах, серед яких – друге місце у шоу “Велика музична канадська мрія”, участь у якому взяли 15 тисяч конкурсантів.

Скрипаль активно презентує українську культуру у всьому світі, щоб у кожному куточку дізналися про українські традиції та почули українську музику. Від початку повномасштабної війни, розв’язаної росією проти України, музикант використовує кожну можливість, щоб привернути увагу світового суспільства до України, підтримати земляків і зібрати кошти на допомогу.

Музика Василя Попадюка не тільки вишукана і віртуозна, але й торкається найпотаємніших струн душі, наповнює радістю і світлою енергетикою. Його концерт в Івано-Франківську разом з Papa Duke Band – це можливість зануритися у світ геніальної та всепоглинальної музики.

Квитки доступні за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...