Мед Атлант

Подарунки до свят: де знайти і що подарувати?

Під час свят виникає бажання зробити близьким людям особливі подарунки, які зігріють їх серця та залишаться у пам’яті. Але часто виникає питання, де знайти ці чарівні подарунки та що обрати.

МІСТО підготувало для вас добірку магазинів, де можна знайти чудові презенти за найвигіднішими цінами!

Галерея “Оле-Тур” це оазис у світі подарунків, де кожен може знайти ідеальні дрібнички для близьких чи для себе.

Тут вас зустріне величезний вибір різноманітних товарів, починаючи від чудових подарунків для малечі до елегантних речей для шанувальників класики. “Оле-Тур” вражає різноманітністю: від унікальних речей ручної роботи до ексклюзивних предметів, які точно зачарують будь-кого.

Якщо ви шукаєте не лише товар, але й естетику, то вам до галереї “Оле-Тур” за адресою м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 19.

WINETIME – ваш ідеальний помічник у пошуку найкращого подарунка для справжніх поціновувачів вин та вишуканих делікатесів.

WINETIME пропонує величезний вибір якісних вин з різних куточків світу, допомагаючи знайти саме те, що підійде для особливого подарунка. Консультанти магазину допоможуть зібрати бокс з різним наповненням для ваших рідних та друзів.

Зробіть подарунок, який буде цінуватися та запам’ятовуватися. WINETIME гарантує унікальні смакові відчуття та радість у святковий час.

Приходьте за адресою: м.Івано-Франківськ вул. Бельведерська 27Б

Килим з тонкорунної овчини від TYKAFURLUX не лише додасть вишуканості та комфорту в будь-який інтер’єр, але й стане особливим подарунком, який виразить вашу турботу та увагу до близької людини.

М’яке хутро підтримує природну циркуляцію повітря та тепло. У натуральній овчині не мешкають мікроорганізми, пилові кліщі та інші збудники алергії. Кожен килим виготовляється з величезною увагою до якості, відбору матеріалів та унікального дизайну.

Вам потрібен подарунок, який залишить незабутнє враження та стане символом вашої уваги й любові? Тоді вам до магазину TYKAFURLUX в м.Тисмениця, вул.Вербова, 9 Б

Подарунковий сертифікат від салону “The Beauty Boutique +” – це чудовий спосіб подарувати вашим близьким або друзям миттєву радість та можливість насолодитися процедурами краси та догляду за собою.

З цим сертифікатом можна обрати будь-які послуги салону – масаж, процедури для догляду за шкірою, сучасні стрижки та зачіски, манікюр або педикюр.

Кваліфіковані, турботливі та креативні майстри знайдуть підхід до кожного клієнта, додадуть впевненості та створять стильний неперевершений образ.

Виписати подарункові сертифікати на будь-яку послугу – косметологічну, перукарську можна за адресою: вул. Богдана Лепкого, 6а.

Турбуєтеся про здоров’я своїх рідних, друзів та коханих? Ідеальним подарунком до будь-якого свята стане подарунковий сертифікат в спортивний клуб “Альянс”.

Обирайте сертифікат на будь-який смак – на абонементи, масаж чи персональні заняття. Чудовим доповненням до нього стане пакетик зі спортивним харчуванням, корисні смаколики або брендована пляшечка чи рушник. Зручне розташування залів у різних куточках міста, дружня атмосфера, розмаїття групових занять, бойовий зал, кваліфіковані тренери – все це про клуб “Альянс”.

Виписати подарункові сертифікати можна на будь-яких рецепціях клубів:

  • вул.Галицька 145Б
  • вул.В.Великого 12В
  • вул.Сахарова 27а
  • вул.Надрічна 223
  • містечко Калинова Слобода, вул.Слобідська 6

Найкращий подарунок на свята, який принесе радість та красу – це сертифікат від салону краси F.art Beauty Prostir!

Даруйте вашим близьким час для догляду за собою та вибір із розмаїття послуг:

  • перукарські послуги,
  • апаратний манікюр, педикюр,
  • подологія,
  • макіяж,
  • ламінування та корекція брів,
  • широкий вибір косметики,
  • подарунки для душі та дому.

Дозвольте вашим близьким відчути себе особливими. Сертифікат від F.art Beauty Prostir зробить свята незабутніми. Виписати подарункові сертифікати можна за адресою: вул. Грушевського, 10.

Шукаєте яскраві шкарпетки з цікавими принтами? Вам до магазину Baza r – це світ стильних та оригінальних аксесуарів.

В асортименті не лише неповторні шкарпетки, але й рукавиці, шапки та шарфи, які не лише зігріють в холодну пору року, але й нададуть вашому образу неповторності та стилю.

Тут ви знайдете різноманітність від класичних геометричних візерунків до екстравагантних дизайнів, які підкреслять вашу індивідуальність.

Заходьте до “База-R” та занурюйтеся у світ унікальних аксесуарів за адресою м. Івано-Франківськ вул. Страчених 5/4.

Шукаєте святковий настрій? Гайда до магазину одягу та аксесуарів «Мамині панянки» для маленьких принцес від 1 до 16 років, де вам готові допомогти вибрати ідеальні подарунки!

Тут ви знайдете:

  • стильний одяг для дівчаток усіх вікових категорій: від яскравих моделей для малят до стильних та елегантних образів для підлітків,
  • кольорові аксесуари, що роблять буденність яскравішою,
  • колекції з Франції, Польщі Китаю та України.

Робіть свята незабутніми та подаруйте вашим дівчаткам стиль та комфорт. Приходьте за адресою: вул. Грушевського, 11.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...