Мед Атлант

“DENTAL” — зміна не лише назви, але й філософії бренду

«Щоб стоматологія була справді якісною та ефективною, лікарю щодня потрібно приймати нові виклики та змінюватися» — Володимир Єремчук, засновник клініки «Yeremchuk Dental».

Професіоналізм лікаря визначається не лише у фаховому наданні послуг на якісному рівні. Необхідно бути гнучким, чути та розуміти болі пацієнта, знаходити найкраще рішення. А головне — бути чесним! У цьому переконаний Володимир Єремчук — лікар-хірург, імплантолог, засновник та керівник знаної в регіоні клініки «Royal Dental». За 5 років функціонування вона стала успішною завдяки наполегливості, постійному бажанню бути кращими у своїй галузі, професіоналізму та самовідданості команди. А цієї осені клініка зробила черговий крок — відкриття нового простору сучасної стоматології та імплантації, а також здійснила ребрендинг, отримавши назву «Yeremchuk Dental».

«Рішення стати візіонером клініки та бренду — важливе та відповідальне. Йшов до цього тривалий час, поки не зʼявилась упевненість, що є можливість, досвід, команда, аби задовольнити потреби наших пацієнтів. Сьогодні в нас у клініці 5 крісел, новітнє обладнання, стерилізація найвищого класу, матеріали провідних виробників світу, а все це — запорука безболісного, вчасного та дієвого лікування. І, звісно, ефективний колектив спеціалістів усіх напрямків — лікування зубів у дорослих та дітей, вирівнювання зубів брекетами та невидимими елайнерами, протезування корон- ками, вінірами, видалення, імплантація, лікування каналів та ясен, — зазначає Володимир Єремчук. – Цікавий факт, багато пацієнтів не лише повертаються знову, але й навіть приїздять з-за кордону, аби вирішити «зубні проблеми». Це зумовлено, в першу чергу, вартістю послуг у Європі. Важливим є й те, що наші фахівці надають їх на значно ви- щому рівні, використовуючи ті ж матеріали світового рівня, що й закордонні колеги. Ми не просто змінили назву бренду, а трансформували сутність та філософію, відпрацювали стандарти лікування й сервісу, беручи досвід кращих клінік та фахівців світу. Взяли найкраще та доклали свої знання».

І справді, коли потрапляєш до «Yeremchuk Dental», то розумієш, що це не просто клініка,
а — саме простір. Кожна деталь тут продумана до дрібниць: розташування у центральній частині міста, стоянка, зручна зона очікування та рецеп-ції, чистота й стерильність, привітний персонал та, звісно, новітнє, сучасне обладнання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...