Мед Атлант

Дбати про місто і його жителів: як компанія blago поліпшує життя іванофранківців

Дбати про місто і його жителів: як компанія blago поліпшує життя іванофранківців

Поняття соціально-відповідального бізнесу у 2022 році набуло нових відтінків. Уже майже два роки, окрім як долати власні виклики, підприємства допомагають там, де не встигає держава, закуповують амуніцію для війська, підтримують мистецькі заходи, локальний спорт й інші ініціативи.

Не виняток і технологічна компанія blago, яка працює на ринку нерухомості вже більше 20 років. Вони фокусуються не просто на будівництві ЖК, а на розбудові міст навколо них: садочків, торгових центрів, спортивних і дитячих майданчиків, паркінгів й інших атрибутів комфортного міського життя.

У 2022 році компанія потрапила в рейтинг найкращих компаній України за результатами досліджень аналітичного центру «Вибір Країни». А цього року її відзначили як лідера оборони за допомогу ЗСУ й ТрО в межах премії «Лідер року Новобудови» порталу Dim.Ria.

«Місто» разом з івано-франківською компанією blago розповідають про інновації в будівництві, які допомагають їм долати кризові ситуації, а також про робочий підхід, що допомагає змінювати міста й життя в них.

Залили 137 717 м3 бетону: що компанія встигла за 2022–23 роки

Нині компанія розвиває проєкти в Івано-Франківську й у пов- ному обсязі виконує зобов’язання перед своїми інвесторами й покупцями, постійно звітує про хід будівництва і стадії реаліза- ції кожного проєкту. Житлові комплекси активно добудовують і вчасно вводять в експлуатацію, а паралельно триває розроблен- ня й реалізація нових, ще більш удосконалених ЖК.

Окрім розвитку вже наявних проєктів, blago запустили бу- дівництво двох нових великих житлових комплексів: ЖК ком- форт-класу U ONE на вулиці Богдана Хмельницького (район Позитрон) і ЖК з найвищими в місті будинками Skygarden на вулиці Хриплинська (район Майзлі). А ще анонсували запуск нового проєкту, аналогів якому в місті немає, – масштабний ін- новаційний житловий комплекс із великою сукупністю сервісів.

Безпека й технології: як blago робить життя франківців комфортнішим

Як технологічна компанія, blago завжди шукає рішення, які полегшують містянам життя, зокрема поліпшують інфраструктуру міста потрібними сервісами: поштомати в холах, системи Face ID в елітних ЖК, підземні системи збору сміття, зарядні станції для електросамокатів й електровелосипедів.

Нещодавно в районі Manhattan, ЖК Comfort Park і Family Plaza встановили інноваційні лавки з сонячними панелями і вмонтованими Wi-Fi-роутерами з цілодобовим необмеженим інтернетом. У планах встановити такі лавки в інших житлових комплексах компанії. Blago часто дивує містян оновленнями на вже реалізованих ЖК, як-от жовто-блакитна підсвітка фасаду елітного комплексу Parus і сучасного району Manhattan.

Від пологового до еколавок: які проєкти вже змінюють місто

Також спільно з приватною клінікою вони розпочали будівництво першого в Івано-Франківську приватного пологового будинку. Він стане сучасним Центром матері та дитини з наймодернішим обладнанням, яке дозволить надавати повний комплекс послуг: від планування вагітності до післяпологового догляду матерів і новонароджених.

Минулого року з нагоди Дня Конституції України компанія подарувала місту фотозону у вигляді човна на березі міського озера, прикрасили центральну частину міста й розмістили яскраву фотозону у вигляді кольорової повітряної кулі – «Куля мрій».

Навесні компанія організувала екотолоку й упорядкувала дамбу річки Бистриці Надвірнянської. Улітку спільно з мешканцями «Паркової Алеї» blago виготовили з переробленого пластику еколавки, які встановили у дворі масиву. Продовжуючи екоініціативу, вони встановили на території деяких комплексів урни для збирання пластику й батарейок.

Бути ближчими до клієнта: як забезпечують високий рівень обслуговування

За останній рік компанія відкрила свої офіси в Коломиї, Калуші та Монастириськах, Тернопільська область. Це рішення економить час багатьох клієнтів і дозволяє отримувати якісну консультацію без необхідності їхати в Івано-Франківськ.

Blago Family – партнерська програма з ексклюзивними знижками й бонусами, які отримує кожен покупець нерухомості blago. Серед понад 60 партнерів – популярні магазини одягу, прикрас і предметів інтер’єру, салони краси й косметологічні центри, ресторани й піцерії, клінінгові компанії, спортивні клуби, медичні центри й інші заклади міста.

Найближчим часом компанія представить власний мобільний застосунок. Він міститиме всі послуги компанії й дозволить формулювати звернення, дізнаватися актуальні новини, сплачувати комунальні платежі й навіть управляти власною нерухомістю. Нещодавно компанія також анонсувала запуск власного інвестиційного фонду blago.invest. Це сучасне інвестиційне ком’юніті, що об’єднує інвесторів для отримання прибутку на ринку нерухомості.

Підтримка військових і благодійність: як blago допомагає країні розвиватися робота з дітьми

Після 24 лютого 2022 року компанія blago провела більше 270 заходів для дітей в Івано-Франківську й області. Зокрема, про- пагували українське й виховували патріотичність заходами «Смачна українізація» із зірковим гостем, блогером Дмитром Варваруком. Влаштовували атракціонні розваги на День захисту дітей. Провели серію екскурсій у наукове містечко «Нова Енергія», майстер-класи з писанкарства до Великодня, дитячі заходи до Шевченківських днів. Протягом всього літа щосуботи на відкритій сцені в парку організовували тематичні івенти для дітей у межах проєкту від blago – «Великий проєкт малих фестивалів».

Спільно з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим, міським клінічним перинатальним центром Івано-Франківської міської ради й Університетом Короля Данила компанія реалізувала великий соціальний проєкт «Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє». Проєкт мав на меті підвищити народжуваність у місті, підтримати здоров’я жінок різного віку. На його завершення компанія організувала велике дитяче свято і благодійний ярмарок для допомоги ЗСУ.

Допомога підприємцям

Спільно з Університетом Короля Данила організували «Бізнес-лекторій» – соціальний проєкт для підприємців області й релокованих підприємців, щоби допомогти малому й серед- ньому бізнесу налагодити бізнес-процеси в умовах воєнного стану. Крім того, компанія стала офіційним партнером заходу ІF IT Forum.

Підтримка спорту

Blago виступили спонсором відомого боксера Дениса Берінчика, який у серпні 2023 року захистив титул WBO у легкій вазі у Вроцлаві, а також генеральним спонсором півмарафону Frankivsk Charity Half Marathon’22 й партнером 10th Frankivsk Half Marathon 2023, спонсором чемпіонату з баскетболу «Турнір 3х3».

За сприяння компанії франківчанка Соломія Ткачівська стала чемпіонкою світу з сучасної хореографії в міжнародних змаганнях Dance World Cup 2022. Також вони підтримали талановиту спортсменку Надію Ребрик на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів, де дівчина здобула перше місце.

Пишається компанія й футбольним клубом «Благо-Юність» – володарем кубка й суперкубка області.

Допомога війську

Із перших днів повномасштабного вторгнення компанія blago постійно допомагає ЗСУ й стала офіцій- ним партнером Координаційного центру підтримки військових Прикарпаття #SaveUkraineNow (SUN). Навесні цього року вони підписали меморандум про співпрацю з благодійною організацією «Благодійний фонд «Вірні». За допомогу ЗСУ компанія отримала подяку від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Нещодавно blago долучилися до збору на евакуаційний автомобіль кейсевак, який організувала професорка кафедри акушерства та гінекології Івано-Франківського медичного університету Ірина Кишакевич. Вона взяла участь у Берлінському марафоні 2023, на якому бігла заради підтримки ЗСУ й збору коштів на автомобіль для медиків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...