Мед Атлант

Міноборони відзначило медаллю бійця Івана Кучера з Франківщини

Військовослужбовець із села Майдан Іван Кучера нагороджений відзнакою Міністерства оборони України медаллю “10 років сумлінної служби”.

Воїн вступив до лав ЗСУ захищати рідні землі від ворога у зоні АТО (ООС), коли росія в 2014-му розпочала військову агресію на Сході України, повідомили на сайті Ямницької громади.

Неодноразово захиснику доводилося утримувати важкі позиції на передовій у Донецькій та Луганській областях. З 2017 р. Іван розпочав службу за контрактом в одній з гірсько-штурмових бригад роти вогневої підтримки. По завершенні терміну дії контракту, підписав його повторно.

А коли розпочалася повномасштабна війна 24 лютого 2022 р., військовослужбовець з перших днів став на захист України. Сьогодні боєць продовжує стримувати ворога на передових лініях оборони на запорізькому напрямку.

За віддану службу, мужність та вірне служіння Батьківщині Іван Кучера відзначений нагородою Міністерства оборони України медаллю “10 років сумлінної служби”.

Усією громадою щиро вітаємо нашого земляка з отриманням відзнаки, дякуємо за мужній захист України і збереження нашого спокою у тилу. Бажаємо міцного здоров’я, сили духу, витримки та щасливого повернення додому з перемогою!” – зазначив сільський голова Роман Крутий.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...