Мед Атлант

Ін’єкційна косметологія або «уколи краси», що збережуть вашу молодість

Залишатися молодою – це бажання чи не кожної сучасної жінки. І тут на допомогу їй приходить косметолог.

Все про ін’єкційну косметологію та найбільш популярні процедури МІСТУ розповідає лікар дерматовенеролог, косметолог, інʼєкціоніст ЛДЦ «Мед-Атлант» Олеся Дебенко.

Ін’єкційна косметологія – це метод корекції вікових або деформаційних змін обличчя і тіла за допомогою ін’єкцій, в результаті яких стимулюється приплив крові, активізується синтез колагену і еластину, а також підвищуються захисні властивості шкіри.

Найбільш популярними інʼєкційними процедурами в косметології є:

  • Ботулінотерапія.

Процедура являє собою ін’єкційне введення препаратів на основі ботулотоксину, який розслаблює м’язи і розгладжує таким чином зморшки. Ефект від ботулінотерапії проявляється протягом 14 днів після першої процедури.

  • Контурна пластика.

Філлерами на основі гіалуронової кислоти можна заповнити носогубні складки, надати губам зволоження або ж легкого обʼєму, підкреслити форму вилиць та підборіддя.

  • Мезотерапія — це ін’єкційна процедура для покращення стану шкіри за допомогою препаратів, що містять вітаміни та мікроелементи. Дана процедура чудово працює з першими ознаками старіння, сприяє висвітленню пігментації різного ґенезу, покращує тон та колір шкіри, звужує пори, глибоко живить та відновлює шкіру.

«За допомогою мезотерапії лікують Акне, купероз, прибирають набряклість та синці під очима. Шкіра після введення поживних компонентів розгладжується, зморшки та рубці на обличчі стають менш помітними,» – пояснює лікар дерматовенеролог, косметолог, інʼєкціоніст ЛДЦ «Мед-Атлант» Олеся Дебенко.

  • Біоревіталізація.

Методика, яка була розроблена італійськими вченими на початку 90-х років. Полягає вона в тому, що в шкіру пацієнта вводяться препарати на основі чистої гіалуронової кислоти. Процедури біоревіталізації допомагають виправити порушення овалу обличчя, підвищують пружність та еластичність шкіри, надають шкірі глибокого зволоження, профілактують старіння, покращують рельєф шкіри, відновлюють шкіру після агресивних процедур. Завдяки інʼєкційній косметології можна суттєво покращити стан та якість шкіри, відновити втрачені обʼєми та зберегти молодість, красу та її здоровʼя!

«Підхід до кожного пацієнта має бути індивідуальним, – переконана лікар дерматовенеролог, косметолог, інʼєкціоніст ЛДЦ «Мед-Атлант» Олеся Дебенко, – В нашій клініці я підбираю лише найкраще та найбільш ефективне, щоб ваша шкіра справді сяяла!».

Контакти лікувально-діагностичного центру «Мед-Атлант»:
+38 (095) 00 38 452
+38 (095) 00 38 453
+38 (097) 41 13 133
м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 48 (корпус 1),
м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 23 (корпус 2).

Соцмережі:

https://med-atlant.if.ua/

https://www.facebook.com/medatlantif

https://instagram.com/med_atlant.if?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://instagram.com/medatlant.beauty?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Партнерський матеріал

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...