Мед Атлант

На Коломийщині до адміністративної відповідальності притягнули палія трави

Палія сухої трави притягнули до адміністративної відповідальності на Коломийщині.
Сьогодні, працівниками ДСНС та поліціянти, під час проведення спільної профілактичної роботи, було виявлено одного палія сухої трави, на якого складено протокол про адміністративне правопорушення, – повідомляє ДСНС України в Івано-Франківській.
 Спільний рейд щодо заборони спалювання сухої трави було проведено в одному із населених пунктів Коломийської ТГ. Рятувальники поспілкувалися із громадянами та вкотре наголосили на недопущенні виникнення пожеж в екосистемах.
 Під час спілкування з людьми, рятувальники вручили кожному співрозмовнику всеукраїнську газету «Палаючі новини» та іншу друковану продукцію, де зібрана корисна інформація про безпечну поведінку в побуті, розроблена ДСНС України спільно з UNICEF Ukraine.
 Шановні громадяни! ДСНС Прикарпаття закликає суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів і на відкритих територіях.
Нагадуємо, що самовільне випалювання сухої рослинності заборонено законом! Штраф у разі порушення статті 77-1 КУпАП становить від 3060 грн до 6120!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...