Мед Атлант

У Франківську відкрили благодійну виставку-продаж львівського художника Василя Боднарчука

Благодійну виставку-продаж картин львівського художника Василя Боднарчука “Те, що надихає” відкрили 22 лютого у приміщенні Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка. В експозиції — 40 пейзажів.

Про це повідомляє Суспільне.

“Продаючи ці роботи, хочемо зібрати гроші для купівлі засобів оборони проти дронів”, — каже Василь Боднарчук.

Художник Василь Боднарчук

Вартість однієї картини — від шести тисяч гривень. Василь Боднарчук говорить: засоби РЕБ планують купити для штурмовиків 710 бригади охорони Державної спеціальної служби транспорту.

За словами начальника служби зв’язків з громадськістю 710 бригади Олександра Новацького, Василь Боднарчук вдруге організовує виставку-продаж робіт для потреб бригади.

Начальник служби зв'язків з громадськістю 710 бригади Олександр Новацький

“Потреби у нас незмінні. Це — засоби захисту, засоби радіоелектронної боротьби, дрони. Наша штурмова рота працювала з 2022 року на Харківському напрямку. Часовий Яр, Красна Гора, Урожайне — сьогодні ми на Бахмутському напрямку”, — розповідає Олександр Новацький.

Картина художника Василя Боднарчука

Відвідувачка виставки Ірина Хмелик каже: якщо не придбає картину, то просто задонатить на потреби 710 бригади.

“Зараз все можна втілити в допомогу, в акцію для військових. Це — дуже корисно, адже, з одного боку, допомагає нам не зламатися, з іншого боку, кожен може побачити свою важливість і свою допомогу в подоланні ворога”, — каже Ірина Чмелик.

Виставка-продаж діятиме до 18 березня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...