Мед Атлант

Над Україною збили три ракети та 9 дронів. Окупанти запускали навіть балістику

У ніч проти 25 лютого сили протиповітряної оборони збили 9 із 14 ударних безпілотників типу Shahed, якими російські окупанти намагалися атакувати Україну. Також росіяни запускали ракети, з яких українські військові знищили три.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Так, росіяни випустили балістичну ракету «Іскандер-М» (з Криму), дві ЗРК С-300 (з Бєлгородської області рф), три керовані авіаційні ракети Х-59, протирадіолокаційну Х-31П (з окупованої частини Запорізької області) та 14 ударних безпілотників типу Shahed (з Курської області рф).

У результаті бойової роботи силам ППО вдалося знищити три керовані авіаційні ракети Х-59 та 9 «шахедів» у межах Харківської та Дніпропетровської областей.

До відбиття повітряного нападу залучали зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Наслідки атак

У Дніпрі пошкоджені 10 приватних будинків та кілька авто в житловому секторі. Постраждали 4 людини: чоловіки 41 і 49 років та жінки 20 і 60 років. Всі у лікарні. Через падіння уламків вибиті вікна у трьох п’ятиповерхівках та виробничих будівлях одного з підприємств.

По Харківському районі армія рф вдарила, за попередніми даними, ракетами С-300 з території Бєлгорода. Інформації про постраждалих не надходило, повідомили в ОВА.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...