Мед Атлант

На Прикарпатті стартує патріотичний конкурс для школярів “Єдиним серцем – ми Україна”

На Прикарпатті оголосили про запуск патріотично-мистецького конкурсу для школярів “Єдиним серцем – ми Україна”.

Конкурс проводиться серед закладів загальної середньої освіти області та має на меті виховання патріотичної молоді та підтримку талановитих дітей.

Запрошуємо молодь 9-11 класів долучитися до цієї ініціативи. Кращі команди, які будуть переможцями отримають цінні подарунки та сюрпризи. Ще одним видом заохочення буде можливість поїхати на відпочинок за кордон, – зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Конкурс буде проводитись у трьох етапах: на рівні територіальних громад, на районному рівні та на обласному етапі. Підсумковий гала-концерт в обласній філармонії стане святковим заходом, на якому будуть нагороджені переможці та найталановитіші учасники. На творчому конкурсі діти описуватимуть подвиги захисників, тож пізніше твори будуть опубліковані.

За словами директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Віктора Кімаковича, серед журі будуть військовослужбовці, митці та педагоги.

«Це практично анонс цього великого проєкту. Конкурс розрахований на те, щоб діти вивчали історію захисників та захисниць, які зараз на передові. Згодом твори будуть опубліковані у збірці. Ми чекаємо на реєстрацію з кожної школи по команді. Це будуть сотні шкіл, сотні команд», – зазначив керівник департаменту освіти Віктор Кімакович.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...