Реклама

Мед Атлант

МІСІЯ — ПОКРАЩУВАТИ УСМІШКИ ПАЦІЄНТІВ!

Простір цифрової стоматології та імплантації «Yeremchuk Dental» — це сучасна клініка із затишною атмосферою, новітнім обладнанням і протоколами лікування, які дозволяють ефективно запобігати й розв’язувати усі «зубні» проблеми. Та чи не найважливіша складова успіху і запорука довіри пацієнтів з усіх куточків України та з-за кордону — це команда професіоналів, які працюють у цих стінах. Чому вони обрали цей фах та як розвивають особистий шлях у галузі стоматології? – знайомимося ближче з лікарями, які щодня стоять на варті здорових усмішок, а також радимо прислухатись до порад фахівців.

Володимир Єремчук 

генеральний директор, засновник «Yеremchuk Dental», лікар стоматолог

Обрати стоматологію було не так легко. У підлітковому віці важко оцінити складність справи, особливо коли дитячі амбіції та мрії переважають над свідомістю. Проте цей вибір не був помилковим. Старт моєї кар’єри був в інтернатурі. Я навчався протезування, а також брав участь в операціях з імплантації. Це неабияк допомогло мені у зростанні. По завершенні інтернатури влаштувався до приватного стоматологічного центру, де здобував досвід протягом семи років. Після цього зрозумів, що потрібно відкривати власну клініку, аби надавати послуги справді високоякісного рівня. 

Коли стикаєшся з необхідністю імплантації, здавалося б, є два шляхи — віддатися стереотипам, сумнівам і страху або ж взяти ситуацію у свої руки та довіритися лікарям. Імплантація — це крок у невідоме, але це також можливість знову відчути комфорт при споживанні їжі та не соромитися щиро сміятися. «Oll in 4» реально змінює життя! Люди, які не могли нормально жувати роками, вже за короткий період часу отримують зуби, якими можна повноцінно користуватися. Нам важко уявити відчуття людини, яка може нормально вкусити яблуко, яка згадує, як це їсти тверду їжу…  Але, повірте, ці емоції дуже позитивні. 

Степан Олексюк

головний лікар,  ортопед та ендодонтист 

Те, що стану стоматологом, мені напророчили ще, мабуть, у класі п’ятому. А в старшому віці, коли постало питання вибору професії, я зупинився на зуботехнічній спеціальності. Вступ до університету, рутинне навчання, і ось вже інтернатура, а там і робота в різних кабінетах. 

Тепер я розвиваюся в напрямі ортопедії — це дуже цікава та глибока сфера. Протезування дає можливість пацієнту повернути усмішку вже в покращеному вигляді. Наприклад, коли зуб, після ендодонтичного лікування, втратив нерв — його потрібно зміцнити, щоб не було тріщин та сколів, коронкою чи спеціальною накладкою. Тоді на допомогу приходить ортопедія. При сильному руйнуванні  зуба через карієс також потрібно протезуватися. Якщо людина хоче змінити естетику зубів — форму та колір, то ортопедія також допоможе.

 

Діана Микицей 

заступник головного лікаря, ортодонт клініки

Професію лікаря обрала, наслідувавши приклад своєї бабусі, а ось напрям — після першого візиту до стоматолога. У дев’ять років твердо вирішила вступати на стоматологічну справу. І вже з другого курсу я розпочала асистувати лікарям, а на четвертому — ознайомилася з ортодонтією. Цей напрям  закохав  мене в себе. На п’ятому курсі вже розпочала приймати пацієнтів і зрозуміла, що спеціалізація насправді не легка, проте дуже цікава для розвитку. 

Рекомендую привести свою дитину на планову консультацію до ортодонта у шість років, щоб лікар оглянув, чи немає в неї проблем з диханням, ковтанням, язичком, вуздечкою чи зубками. Також звертатися до ортодонта треба за наявності дискомфорту при жуванні і тоді, коли виникають неприємні відчуття в скронево-нижньощелепному суглобі чи м’язах. Якщо візуально вас не влаштовує вигляд усмішки, — ортодонт завжди допоможе її виправити. Жодна проблема — чи то естетична, чи то функціональна — сама по собі не зникне. Що швидше ви візьметеся за ортодонтичне лікування, то легше воно відбудеться. Адже з часом додаються певні вікові зміни та погіршення стану кістки.

 

Тарас Волочій 

лікар стоматолог, ендодонт, ортопед

До стоматології мене підштовхнули батьки через те, що вмів гарно малювати та ліпити вироби з пластиліну 🙂  Як би це не звучало, але саме тому я розглянув зуботехнічну справу. Згодом я зрозумів, що цього шляху для мене мало і вступив на стоматологічну спеціальність, де успішно провчився кілька років, набрався досвіду, а тоді розпочав практику і продовжую працювати лікарем-стоматологом.

До ендодонта потрібно звертатися, коли зуб турбує при накушуванні, вночі або ж у стані спокою. Також якщо відчуваєте, що зуб пульсує або біль іррадіює у вухо, скроню чи потилицю.
Звісно, якщо зуб давно запломбований і болить на постійній основі.  Лікування каналів допоможе зберегти здоров’я зуба та уникнути подальших ускладнень. А відсутність фахової допомоги може призвести до подальшого поширення інфекції, втрати зуба чи потреби у більш складних процедурах, таких як видалення чи імплантація.

 

Альона Шеремета

лікар стоматолог, хірург 

Для мене стоматологія    це не робота, а покликання, яке потребує постійного вдосконалення. Стати лікарем я мріяла з дитинства. І впевненість та цілеспрямованість допомогли мені дійти до цілі. 

Заведено вважати, що видалення зубів — це боляче, страшно, складно і дуже неприємно. Як би зараз це не звучало, але просто повірте — це не так! Будь-яке видалення зубів проводять під анестезією, а всі прийоми для пацієнтів ми робимо максимально безболісними та комфортними. Лікар завжди комунікує з пацієнтом, пояснює, які відчуття при втручанні це норма, а яких у цілому не має бути. До того ж хірург та асистент враховують індивідуальні побажання і стараються полегшити процес маніпуляції. 

Марина Любінець

дитячий стоматолог

Обрати роботу з дітками було дуже обдуманим та найкращим моїм рішенням. Я легко знаходжу до них підхід, мені вдається комунікувати з ними на більш дружньому рівні. Вважаю, що дитяча стоматологія має ще й психологічний напрям. З дітлахами треба розмовляти, показувати свою роботу, ознайомлювати з деталями, які є в кабінеті,  — це пробуджує у них цікавість і страх відходить на другий план. Звісно, бувають випадки, коли дітки всупереч переконанням навідріз відмовляються лікувати зубки, тоді я обов’язково припиняю будь-які маніпуляції і даю зрозуміти дитині, що вона потрапила у безпечне середовище, а її згода на лікування — найважливіше. 

Основна причина, чому необхідно приводити дітей на регулярні огляди та консультацію, — швидке поширювання карієсу. Якщо його не пролікувати вчасно, — відбудеться інфікування зачатку постійного зуба і він проріжеться з певними дефектами. Також молочні зуби забезпечують правильну вимову, що дає комфорт малюку.

 

Надія Стасюк 

пародонтолог клініки 

Як тільки вам трапляється шанс дізнатися щось нове чи попрактикуватися, — користайтеся миттю! Будьте уважними до пацієнтів і ставте за мету допомагати покращувати стоматологічне здоров’я людям. Як свого часу зробила і я. Спочатку працювала терапевтом, а згодом вирішила рухатися в напрямі пародонтології.  

За рекомендаціями ВООЗ, люди після 30 років повинні проходити щорічний профілактичний огляд у пародонтолога.  Перед будь-яким терапевтичним, ортодонтичним лікуванням, перед протезуванням або імплантацією також треба пройти консультацію в лікаря-пародонтолога.
І, звичайно, наявність таких симптомів,  як кровоточивість ясен, неприємний запах з рота, будь-які висипання в порожнині рота або рухомість зубів, також потребує обов’язкового і невідкладного звернення до пародонтолога.

 

Щоб завоювати довіру своїх пацієнтів,  лікарі простору сучасної стоматології та імплантації «Yeremchuk Dental» постійно вдосконалюються, проходять навчання, беруть участь у тренінгах, семінарах, опановуючи найновітніші методики лікування. Адже сильна команда, цілеспрямованість, відповідальність та чесність — запорука успішної стоматологічної клініки.

 

Всі ми різні та маємо одну ціль — покращувати усмішки пацієнтів! І робимо це професійно!

Якщо ви хочете переконатися в якісному лікуванні та сервісі, — завітайте до простору сучасної стоматології  та імплантації «Yeremchuk Dental» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Військова, 1. 

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...