Мед Атлант

У Франківську відкрили анотаційну дошку полеглому воїну Олександру Таліманову. ФОТО

В Івано-Франківську відкрили анотаційну дошку Олександру Талімонову. Знак пошани розміщений на фасаді франківського Ліцею №15.

З початком повномасштабної війни він добровільно пішов боронити нашу країну. Служив старшим розвідником у 7 Окремому Стрілецькому Батальйоні. Поліг на полі бою на Харківщині.

«Олександр був справжнім патріотом України, любив та цінував нашу державу і ніколи не мав думки кудись виїхати з України, бо Україна була у нього в серці. Він для мене був прикладом справжнього чоловіка, дуже турботливим і люблячим батьком,» – пригадує донька полеглого Героя Яна.

Ми низько вклоняємось всім рідним наших захисників за те, що їхні сини, брати, чоловіки й батьки віддали найцінніше за нашу українську державу. Та докладемо максимум зусиль, щоб всі наші Герої були гідно вшановані в нашій громаді анотаційними дошками, фільмами, турнірами, Алеями Слави. Дякуємо всім захисникам, завдяки яким наші діти можуть ходити в школу і спокійно навчатися в той час, коли йде боротьба за Україну. Дякуємо всім нашим захисникам і захисницям за захист. Вічна памʼять Героям!, – написав мер міста.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...