Мед Атлант

Калуські спортсмени у 2023 році вибороли на змаганнях півтори тисячі медалей

Півтори тисячі медалей вибороли на всеукраїнських та міжнародних змаганнях калуські спортсмени у 2023 році.

Про це повідомив міський голова Андрій Найда.

У 2023 році вихованці дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у 48 – ми офіційних чемпіонатах України, 85 разів у обласних змаганнях, та 8-ми чемпіонатах Європи та світу.
Здобули півтори тисячі медалей різних номінацій. Виконали 35 перших розрядів та 18 кандидатів у майстри спорту України.
Підготовлено 22-х членів збірних команди України з видів спорту: вільної боротьби, важка атлетика, кікбоксинг, спортивне орієнтування.
“Сьогодні мав за честь кожному, хто здобув успіх на всеукраїнських та міжнародних змаганнях у 2023 році, потиснути руку й вручити грамоти та відзнаки, “- повідомив Андрій Найда.
Михайлу Климу вручено відзнаку «За заслуги перед містом» за роботу в управлінні молоді та спорту Калуської міської ради. Мар’яну Квятковську нагороджено золотим значком «Калуш» за внесок у розвиток спорту та керівництво ДЮСШ. Руслана Цюперу відзначено почесною грамотою за внесок у розвиток футболу та волонтерську діяльність.
Також належно пошановано усю спортивну спільноту. За підсумками діяльності у 2023 році нагороджено найкращих спортсменів і тренерів Калуської громади. Відзнаки вручив 49 спортсменам олімпійського та неолімпійського видів спорту, ветеранам, олімпійського та неолімпійського видів спорту

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...