Мед Атлант

Візитна картка міста: як створювався торт «Калуський»

Сьогодні команда професіоналів калуської пекарні «Матусин хлібчик» презентувала новий кулінарний шедевр «Калуський» торт.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Ідея створити солодку візитівку нашої громади виникла у підприємиці Віри Кицман близько 2 років тому. Віра Йосипівна поділилася, що завжди хотіла зробити щось для міста. Таку чудову ідею ми залюбки підтримали! На шляху до поставленої цілі п. Вірі активно допомагала Наталія Захарова разом зі своєю командою ГО «УФРА». Насамперед розробили декілька варіантів смаків десерту та провели попередню публічну дегустацію. Серед 5-ти видів спеціальна комісія обрала особливий, який і став переможцем, – зазначив мер міста.
Підприємиця зробила все, відповідно до норм законодавства, зокрема – запатентувала виріб.
Торт по-справжньому калуський, адже одним із інгредієнтів є солона карамель, що символізує нашу історію видобутку солі. Звичайно, рецепт торта – цілковита таємниця. І правильно, бо це справжній шедевр кулінарного мистецтва, – додав Андрій Найда.
До упакування також підійшли з особливою увагою. На коробці відтворений Бандерівський шлях та логотип Калуша. Це буде своєрідною родзинкою для зацікавлення гостей громади.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...