Мед Атлант

Навчатися і отримувати стипендію: про безкоштовну вищу освіту в УКД розповідає студентка Ірина Новаківська

Навчатися і отримувати стипендію: про безкоштовну вищу освіту в УКД розповідає студентка Ірина Новаківська.

Вища освіта в Університеті Короля Данила — це якісна європейська освіта. Завдяки іноваційним підходам до навчання, акредитованим освітнім програмам й викладачам-практикам Університет Короля Данила є одним із провідних закладів вищої освіти в Україні.

Зокрема, навчаючись в УКД, ви здобудете широкий спектр знань, компетентностей і можливостей для професійного та особистісного розвитку. Тут студентам пропонують не лише профільні знання, а й практичні навички, необхідні для подальшої успішної кар’єри. Крім того, для абітурієнтів, які прагнуть здобути якісну освіту безкоштовно, в УКД функціонують грантові програми та конкурси, наявні державні місця та безоплатне навчання. Це ті можливості, які університет пропонує обдарованим, прогресивним, амбітним молодим людям.

Можливістю безкоштовно навчатися в Університеті Короля Данила скористалася й Ірина Новаківська. Дівчина здобуває фах менеджера, навчається на першому курсі за державною формою навчання та не жаліє, що стала студенткою УКД.

«Коли я навчалася в школі, неодноразово чула про Університет Короля Данила багато позитивних відгуків. Тут навчалися мої друзі та знайомі. Мені подобається, що предмети тут рейтинговані, є вибіркові дисципліни та й загалом навчальний процес організований так, аби кожному студенту навчатися було зручно. Тут працюють і фахівці-практики, і молоді спеціалісти, з якими легко знайти спільну мову. Приваблюють і комфортні умови, що, може, звучить дріб’язково, але для мене це було важливо».

Для себе студентка обрала спеціальність 073 Менеджмент, оскільки планує розвиватися в цій сфері та бачить саме в ній перспективу.

«Я навчаюся за спеціальністю Менеджмент на державній формі навчання. Мені до вподоби обрана спеціальність, тому що завдяки їй можу працювати над удосконаленням своїх лідерських якостей, навчитися проявляти себе, здобути ті скіли, які розвинуть ще й управлінські риси. В УКД можна здобути базові знання у сфері економіки, що є важливим для розвитку та розбудови України як сильної європейської держави».

«Крім того, Університет Короля Данила пропонує різні можливості для кожного студента. Академічна мобільність, стажування, участь у міжнародних та університетських конференціях, зустрічі з успішними людьми та інше. Перелічене дає можливість не тільки розвиватися за обраною спеціальністю, а й розширювати власні горизонти та світосприйняття», – зауважує ректор закладу Мирослав Луцький.

Важливо зауважити, що студентка подавала документи в різні університети, проте для себе все-таки обрала УКД:

«Під час вступної кампанії я подавала документи також в ПНУ та ІФНТУНГ. Я обирала між двома спеціальностями: 073 Менеджмент і 075 Маркетинг. Проте технічне забезпечення й умови навчання в університетах були різними. Тому, коли я дізналася, що в УКД ще й є можливість навчатися на державному та отримувати стипендію, я обрала цей заклад освіти. Я не жалію про свій вибір. Адже більша частина діяльності УКД збігається з моїми власними принципами. Тут лояльно ставляться до студентів, беруть до уваги їхню думку та організовують цікаві й пізнавальні заходи для студентства. Після закінчення університету я планую працювати менеджером у соціокультурній сфері, адже захоплююся також мистецтвом. Перспективним для мене є і те, що project-менеджмент дає великий спектр вибору майбутнього місця роботи».

До слова, у переліку грантових програм УКД є конкурси «Моє місто майбутнього», «Школа має талант», «Кубок Короля Данила». Крім того, для абітурієнтів, які склали ЗНО / НМТ на високі бали (180-200), є можливість також здобувати освіту безкоштовно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...