Мед Атлант

Реабілітація військових – головна тема зустрічі Марцінківа з представники посольства Нідерландів

Сьогодні мер міста Руслан Марцінків зустрівся з представниками Посольства Нідерландів в Україні, а також із заступницею голови місії Посольства Королівства Нідерландів в Україні Есселін ван Ертен та менеджеркою Програми MATRA Юлією Сорокою.

Повідомив міський голова Івано-Франківська.

“Говорили про реабілітацію для військових, адже зараз це найбільший виклик для нас. Для воїнів, котрі повертаються з війни ушкодженими, необхідна реабілітаційна підтримка як фізична, так і психологічна.Маємо на меті проєкт з реабілітації для військових та будемо раді підтримці Нідерландів. Важливо розвивати підприємництво, яке б охоплювала і залучало молодь та жінок, котрі хочуть займатися бізнесом, шукати розв’язання інтеграційних питань й підтримки внутрішньо переміщених людей. В цих цілях нам важливо співпрацювати на перспективу, мати системне бачення й підтримку іноземних партнерів. А також Івано-Франківськ не проти побратимства, адже ми прагнемо збільшувати кількість міст-партнерів, “- йдеться в повідомленні.
Програма соціальної трансформації MATRA діє в Україні з 1993. Сьогодні Програма продовжує сприяти зміцненню громадянського суспільства, демократії та верховенства права в Україні. В Івано-Франківську проект від Програми MATRA реалізовує Промприлад Реновація.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...