Мед Атлант

ОСУВ «Хортиця»: Часів Яр на Донеччині штурмують до 25 тисяч росіян

Місто Часів Яр та його околиці в Донецькій області штурмують приблизно 20-25 тисяч російських військових. Попри це, місто повністю під контролем українських військ.

Про це розповів речник оперативного стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в етері «Суспільне. Студія».

За його словами, ситуація в місті наразі складна, однак контрольована. У самому Часовому Яру росіян немає.

«Навпроти Часового Яру воюють російські десантники із 217 парашутно-десантного полку 98 парашутно-повітряно-десантної дивізії росії. Це десь приблизно 20-25 тисяч російських військовослужбовців намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього», — розповів Волошин.

Він також зазначив, що за минулу добу, 21 квітня, на цьому відтинку фронту зафіксували 32 мінометних та артилерійських обстріли. Це удвічі менше, ніж було попередньої доби.

За словами Волошина, у районі Часового Яру також зменшилася кількість штурмових дій противника. Окупанти час від часу штурмують позиції Сил оборони не закріплюючись на позиціях. У такий спосіб, каже речник «Хортиці», росіяни намагаються виявити слабкі місця українських військових.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...