Мед Атлант

RF-ліфтинг: секрет молодості та краси

Молода, красива та пружна шкіра – не тільки тренд сьогодення, але й показник здоров’я людини. Усі ми хочемо мати гарний вигляд, тому завжди покращуємо його збалансованим харчуванням, спортом, а також косметологічними процедурам.

Проте досягнувши певного віку, кожна людина стикається з віковими змінами, які відображаються не тільки на стані здоров’я, але й на зовнішньому вигляді. Поява зморшок, нечіткі контури обличчя, підвищена сухість шкіри, обумовлені розпадом колагенових волокон та зменшенням кількості підшкірно-жирової клітковини.

Колагенові волокна виконують важливу функцію накопичення вологи, яка з віком слабшає. Але завдяки розвитку сучасних інноваційних технологій, зокрема і RF-ліфтингу, можна повернути молодість шкіри обличчя та тіла, досягнути бажаного результату без хірургічних втручань.

Що ж таке RF-ліфтинг?

Абревіатура RF прийшла до нас від англійської назви, що відображає суть методики, а саме Radio Frequency(радіочастоти). Процедура отримала таку назву завдяки принципу своєї дії — струми високої частоти впливають на дерму (колагеново-еластиновий каркас обличчя) і гіподерму (підшкірно-жирову клітковину), минаючи епідерміс.

Внаслідок прогрівання в шкірі, що поступово втратила частину своїх функцій, стала в’ялою, обвислою, зморшкуватою, посилюється крово- і лімфовідтік, активізується обмін речовин, відновлюється робота фібробластів (виробляють речовини, які є попередникам колагенових і еластинових волокон, гіалуронову кислоту, фібрин).

У клініці «Мед-Атлант» в м. Івано-Франківськ процедуру RF-ліфтингу проводять мікроголковою фракційною радіочастотною системою – ILOODASecret RF. Даний апарат є одним із найбільш популярних серед малоінвазивних методів лікування. Технологія апарату дозволяє контрольовано діяти радіочастотними хвилями на різну глибину шкіри(але не впливає на внутрішні органи), що забезпечує високу ефективність та результативність процедури RF-ліфтингу. Важливо, що ILOODASecret схвалено FDA – управлінням, яке здійснює контроль за якістю медикаментів, медичних приладів (США).

Які переваги RF-ліфтингу?

Ми завжди обираємо найефективніше та найсучасніше обладнання для проведення діагностики, лікування і процедур естетичної медицини у нашому медичному центрі. Саме тому,перевагами проведення RF-ліфтингу в клініці «Мед-Атлант» є:

  • безпечність;
  • доведена ефективність;
  • швидкість та комфортність;
  • видимий результат після першого сеансу;
  • відсутність рубцювання та інших слідів після процедури;
  • надзвичайно короткий термін реабілітації (2-3 години після процедури);
  • можливість досягнення бажаного результату без хірургічних втручань за максимально короткий час;
  • незалежність від сезону (можна проводити в будь-яку пору року);
  • універсальність (процедуру можна проводити не тільки на обличчі, а й на шкірі тіла).

Показання до проведення RF-ліфтингу

Показаннями до проведення RF-ліфтингу обличчя є:

  • зморшки на шкірі( від дрібних мімічних до глибоких вікових);
  • втрата пружності, тонусу та еластичності шкіри; – нерівний тон;
  • набряки та темні кола під очима; – розширені пори; – гравітаційний птоз( опущення) тканин;
  • постакне; – наявність рубців;
  • фотостаріння;
  • друге підборіддя,
  • нечіткий контур обличчя.

Проведення RF-ліфтингу тіла є показаним при:

  • провисанні шкіри шиї, декольте, живота, стегон, сідниць та інших частин тіла( наприклад, після схуднення);
  • наявності розтяжок після пологів, різкого схуднення чи набору ваги;
  • кільцях Венери на шиї;
  • целюліті;
  • жирових відкладеннях в проблемних місцях.

Чи є протипоказання до проведення даної процедури?

Якими б не були ефективними процедури для омолодження шкіри, кожна з них має свої протипоказання. Важливо пам’ятати, що для виключення наявності протипоказань, перед проведенням процедури консультація косметолога є обов’язковою.

Загальні протипоказання до проведення RF-ліфтингу:

  • вагітність та лактація;
  • злоякісні новоутворення на будь-якій ділянці (не тільки в зоні впливу);
  • гострі інфекційні захворювання, гострі гарячкові стани;
  • будь-які хронічні захворювання в стадії декомпенсації;
  • виражені серцево-судинні патології (ІХС III ступеня, гіпертензія, підозра на інфаркт, інсульт, варикозна хвороба з дефектами венозних клапанів);
  • виражені ниркові патології (гломерулонефрит, ниркова недостатність);
  • епілепсія;
  • ураження шкіри в зоні впливу (дерматити, екземи, рани, нагноєння тощо);
  • наявність у пацієнта кардіостимулятора, інших внутрішніх дефібриляторів або електронної апаратури на тілі;
  • наявність металевих імплантантів на тілі;
  • індивідуальна чутливість до радіочастотних хвиль.

Також проведення даної процедури рекомендується у віці 30-35 років і пізніше, або швидше при індивідуальних потребах після консультації косметолога (допустиме проведення з 20-ти років).

Як проводиться RF-ліфтинг?

1. Підготовчий етап. Огляд, очищення (за потреби демакіяж). Нанесення аплікаційної анестезії. Щоб анестезія почала діяти, знадобиться приблизно 20 хвилин. Видалення залишків крему/гелю для знеболення та обробка шкіри антисептиком.

2. Процедура мікроголкового RF-ліфтингу. Налаштування апарату на індивідуальні параметри для зонального впливу. Проведення самої процедури. У середньому тривалість процедури складає 30-60 хвилин. Точний час коливається в залежності від ділянки, на якій виконується процедура, індивідуальних нюансів і побажань клієнта. Загальний час здійснення процедури разом з анестезією становить у середньому 60-90 хвилин. Закінчуємо процедуру нанесенням заспокійливого, зволожуючого засобу (крему або маски).

Варто зазначити, що особливої підготовки для процедури радіочастотного ліфтингу не потрібно, та певні рекомендації все ж є: – за 7-10 днів до процедури уникати надмірної інсоляції, не використовувати автозасмагу, засоби з ретинолом та кислотами, не робити пілінги; – за 3 дні до процедури виключити вживання алкоголю та не приймати антикоагулянти. Іноді людям зі зневодненою шкірою може рекомендуватися попереднє зволоження шкіри обличчя, наприклад, за допомогою маски або ін’єкцій гіалуронової кислоти.

Рекомендації після проведення RF-ліфтингу: Після проведення процедури RF-ліфтингу рекомендується : – уникати прямого сонячного проміння, не засмагати 2 тижні після процедури, не відвідувати солярій, обовʼязково використовувати сонцезахисний крем; – добре зволожувати шкіру, використовувати рекомендовані косметологом засоби для пришвидшення реабілітації; – використовувати м’які косметичні засоби без агресивних компонентів; – не проводити пілінги, епіляцію; – уникати активних фізичних навантажень в перший тиждень після процедури ліфтингу; – не відвідувати басейн, лазню, сауну в перший тиждень після проведення процедури; – дотримуватися індивідуальних рекомендацій, які надасть косметолог.

Як часто та з яким інтервалом потрібно робити RF-ліфтинг?

Процедуру RF-ліфтингу рекомендовано проводити курсом по 3-7 сеансів, все залежить від індивідуальних особливостей та потреб. Видимі результати помітні уже після першої процедури. Курс процедур можна повторювати 1 раз на 6 місяців. RF-ліфтинг має накопичуючий ефект, тому результат з кожним сеансом буде все більш помітним. Видимий результат після проходження курсу процедур зберігається до 2-ох років. Для збереження молодості вашої шкіри запрошуємо на консультацію та процедуру RF-ліфтингу в клініку «Мед-Атлант» у місті Івано-Франківськ. Чудовий вигляд додає впевненості та покращує самопочуття. А ми в свою чергу з турботою подбаємо не тільки про ваше здоров’я, але й про красу та молодість вашої шкіри!

Контакти лікувально-діагностичного центру «Мед-Атлант»:
+38 (095) 00 38 452
+38 (095) 00 38 453
+38 (097) 41 13 133
м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 48 (корпус 1),
м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 23 (корпус 2).

Соцмережі:

https://med-atlant.if.ua/

https://www.facebook.com/medatlantif

https://instagram.com/med_atlant.if?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://instagram.com/medatlant.beauty?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...