Мед Атлант

У Калуській громаді запрацювала комп’ютерна академія «IT STEP»

У Калуській громаді запрацювала комп’ютерна академія «IT STEP».

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Ще одне релоковане підприємство успішно запрацювало в Калуській громаді. Комп’ютерна академія «IT STEP» переїхала до нас із Маріуполя. Там ворогами повністю знищено їх навчальну базу. Тож команда академії розпочала свою діяльність з нуля на новому місці, – йдеться у повідомленні.
Академія є найбільшим в Україні міжнародним навчальним закладом, який спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті.
Компанія планує реалізувати 2 соціальні проекти:
  • навчання для людей ІІІ віку, щоб допомогти старшим людям опанувати навички роботи з комп’ютером. Наразі формуватимуться групи учасників, а кількість місць буде обмежена. В одній групі – не більше 14 людей. Проект планують запустити восени на безоплатній основі.
  • проект, що розрахований на кілька вікових категорій. Для молоді – від 7 класу, студентів профтехосвіти, вузів та дорослих, які вже мають освіту, але не працюють за спеціальністю та хочуть розвиватися в ІТ сфері.
А ще пропонують широкий спектр цікавих послуг: індивідуальні профорієнтаційні тестування за оригінальною методикою, підтримка розвитку природничо-математичних предметів, навчання для вчителів предметів цього профілю, навчання для дітей на канікулах, олімпіади й конкурси, навчання інфограмотності та інфогігієни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...