Мед Атлант

«Гартовані війною»: франківські студенти організували концерт на підтримку ЗСУ

Нещодавно в інституті мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в межах святкування Дня університету відбулося патріотичне дійство «Гартовані війною». Ініціаторами та організаторами заходу були кафедра методики музичного виховання та диригування спільно з кафедрою сценічного мистецтва і хореографії.

Виконання патріотичних пісень, прочитані уривки текстів українських письменників Мирослава Лаюка, Артема Колосова, Павла Вишебаби, а також репортажі зі сайту Ukrainer.net на музику Ганса Циммера, дарували слухачам відчуття гордості за свою країну та її історію.
Варто зазначити, що «Гартовані війною» стали не лише музичним заходом, а й платформою для об’єднання талановитих виконавців та глядачів у спільній меті – відчутті глибокого патріотичного зв’язку та національної свідомості.

«Кожен з нас наближає той світлий день, який настане незабаром – це наша Перемога. Низький уклін вам за те, що сьогодні ми в черговий раз пригадали і не забули для чого ми живемо та що робимо в період війни. Продовжуйте і наша держава буде мати майбутнє», ‒ зазначив у своєму слові проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуард Лапковський.

Концерт був присвячений Збройним силам України, і всі зібрані кошти будуть спрямовані на покупку дронів для 102-ї бригади ЗСУ.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...