Мед Атлант

Зеленський про удар по “Епіцентру” в Харкові: Там могло бути понад 200 людей

Президент Володимир Зеленський повідомив, що в будівельному гіпермаркеті в Харкові, по якому росіяни вдарили КАБами в суботу, могли перебувати понад 200 людей.

Про це повідомив Зеленський у Telegram

 “Росія нанесла черговий жорстокий удар по нашому Харкову – по будівельному гіпермаркету – у суботу, просто посеред дня. Станом на зараз відомо, що в гіпермаркеті могли перебувати понад 200 людей.

Усі служби вже на місці надають допомогу – рятують людей і ліквідовують пожежу, яка повністю охопила приміщення, 10 тис. кв. м. Відомо про загиблих і поранених”, – йдеться у повідомленні.

Зеленський наголосив, що, якби Україна мала достатньо засобів ППО та сучасної бойової авіації, такі російські удари стали б просто неможливими.

“І саме тому ми звертаємося до всіх лідерів, до всіх держав: нам потрібне значне посилення протиповітряної оборони і достатньо можливостей знищувати російських терористів. Завдання, яке потрібно виконати і можливо виконати тільки спільно зі світом. Щодня ми закликаємо світ: дайте нам ППО, врятуйте людей. Кожне неприйняте рішення про підтримку – це втрата наших людей”, – написав президент.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...