Мед Атлант

“Територія дитинства”: у Франківську для діток провели пізнавально-розважальні заходи. ФОТО

Нещодавно працівники Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ долучилися проведення свята «Територія дитинства» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, який відбувся у Палаці Потоцьких, що у м. Івано-Франківськ.

Про це зазначають на фейсбук-сторінці благодійної організації.

Фахівці «Центру життєстійкості» організували для малечі майстер-клас «Солодкий зайчик», де діти виготовляли з паперу тваринку, розмальовували її, а всередину вкладали чупа-чупс. Були й інші заняття — вишиванка з оригамі, панно з долоньок та «смачна вікторина», де за правильні відповіді на запитання малечу пригощали солодощами.

Провели цікаві майстер-класи й працівники «Простору дружнього до дитини», який діє на базі франківського Карітасу. Локації були спрямовані не лише на розвиток творчих здібностей, а й на підтримку патріотичного духу. Дітки взяли участь у майстер-класах з ниткографії «Це моє небо, це моя земля» та «Патріотична закладка».

«Разом з психологинею учасники свята створювали «Карту мрій». Використовуючи вирізки з журналів, кольорові олівці та наклейки, вони вчилися візуалізувати свої мрії. Наша фахівчиня допомагала їм у цьому. Кожна дитина пішла додому з унікальною картою мрій, наповненою надією та мотивацією на майбутнє», — йдеться у дописі.

«Ми щиро радіємо можливості робити дітей щасливими, адже бачити їхні посмішки й радість — найкраща нагорода для нас!» — діляться враженнями працівники Карітасу.

Програма життєстійкості реалізується Міністерством соціальної політики України та є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Першої леді Олени Зеленської.

В Івано-Франківську ініціативу реалізує Карітас Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та у співпраці з Департаментом соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради.

«Простір дружній до дитини» діє в рамках проєкту «Гуманітарний захист людей, які постраждали від війни в Україні» за підтримки Caritas Österreich та NACHBAR IN NOT.

На зображенні може бути: 6 людей, дірндль та текст

На зображенні може бути: 3 людини, дитина та текст

На зображенні може бути: 4 людини та дитина

На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються та текст «ни" ΠРОСТИР. до ДОДтЕ ДΙΤЕΙ»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...