Мед Атлант

У селі Стопчатів капітально ремонтують міст. ФОТО

Ремонтують міст на км 93+710 автошляху P-24 Татарів — Кам’янець-Подільський у селі Стопчатів Косівського району.

Він був збудований ще в 1951 році і вже не відповідає сучасним будівельним нормам, повідомляють на сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.
Належний стан транспортної інфраструктури — важлива частина безпечного проїзду дорогами та забезпечення логістики. Тому Івано-Франківська Служба відновлення ініціювала і проводить ремонт мосту відповідно до безпекових норм.
Уже влаштували збірну конструкцію — спіральновиту гофровану трубу діаметром 4 м. Змінили підмостове русло. Влаштували укоси насипів на підходах до мосту та додаткову смугу 4,1 м на підйомі дороги у віражі.
Планують влаштувати дві смуги руху на підйомі та одну на спуску задля покращення безпеки дорожнього руху. Крім того, відновити асфальтобетонне покриття, влаштують нове перильне та бар’єрне огородження, зовнішнє освітлення, дорожню розмітку та відповідні знаки.
Просимо водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Зважайте на попереджувальні знаки в місці проведення ремонту та дотримуйтесь Правил дорожнього руху”, – йдеться в дописі.
На зображенні може бути: текст «四 служба в.дновлення в ВВАНО-фРАНКИВСЬКИЙ ОБПАСТ! 二»
Немає опису світлини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...