Мед Атлант

Червонокнижний пугач, який вже 85-тий день перебуває на волі, помічений біля Реабілітаційного центру. ВІДЕО

Червонокнижного пугача, якого 85 днів тому випустили на волю помітили поблизу Реабілітаційного центру.

З приватного притулку “Крила птаха”, восени минулого року, до Центру реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку , потрапив пугач (представник Червоної книги України).

Здоровий і закільцьований птах, здатний до життя у дикій природі, покинув центр 13 листопада минулого року. І от, уже декілька днів спостерігаємо його в урочищі Мигалі, всього за 1,5 км від Центру реабілітації! Вболіваємо за нашого підопічного. Лише б не вбили! – повідомляє заступник директора Галицького національного парку Володимир Бучко.

85 ДНІВ НА ВОЛІ.Ще один результат успішного проекту по реабілітації рідкісного птаха! З приватного притулку Крила птаха (Мария Микитюк), восени минулого року, до Центр реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку , потрапив пугач (представник Червоної книги України). Здоровий і закільцьований птах, здатний до життя у дикій природі, покинув центр 13 листопада минулого року. І от, уже декілька днів спостерігаємо його в урочищі Мигалі, всього за 1,5 км від Центру реабілітації! Вболіваємо за нашого підопічного. Лише б не вбили!https://www.youtube.com/watch?v=EzzglWA4390&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0PxX7muXNhhdrq5ELI-vqvHDfKmyMLDlGJm0_5b68ddLNNFZsi44w-5lw

Опубліковано Володимиром Бучком Пʼятниця, 8 лютого 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...