Мед Атлант

У курортному місті затримали чоловіка, який порізав прикарпатця

Вчора, 11 червня, між відвідувачами яремчанського розважального закладу виник конфлікт. Один з чоловіків предметом схожим на ніж, завдав тілесних ушкоджень місцевому мешканцю. Поліція вже встановила та затримала нападника.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник та потерпілий були «напідпитку». Чоловіки вийшли на вулицю, сварилися і згодом один з них витягнув предмет схожий на ніж та наніс удар потерпілому в область черевної порожнини.

Після скоєного нападник втік з місця події, інформує  начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов на своїй офіційній сторінці у соцмережі.

24-річного потерпілого «швидкою» доставили до лікувального закладу. Під час слідчих (розшукових) заходів правоохоронці отримали обґрунтовані докази підозрювати у вчиненні кримінального правопорушення 33-річного жителя Тернопільської області, який приїхав на Прикарпаття відпочивати.

Завдяки оперативним діям  підозрюваного затримали. Зараз вирішується питання про оголошення підозри та обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Згідно Кримінального кодексу України за вчинене чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: Медиками, на руках яких померла молода жінка, зацікавилася прокуратура

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...