Мед Атлант

Негода на Прикарпатті: річки виходять з берегів. ФОТО. ВІДЕО

Через рясні опади на території Івано-Франківської області річки виходять з берегів та затоплюють приватні господарства.

Як повідомляли в управлінні ДСНС в Івано-Франківській області, 1-2 травня, у зв’язку зі  значними опадами, очікується підвищення рівнів води  над поточними рівнями на річках басейну Дністра  на 0,5 – 1,5 м, на окремих ділянках – до 2 м, з виходом води на заплаву.

Зокрема, з берегів виходить річка “Бистриця Солотвинська”.

Увага всім! Розпочався підйом рівня вод річки Бистриця Солотвинська! У зв‘язку з прогнозом щодо продовження опадів можливий вихід води на заплаву.

Опубліковано Богородчанська Селищна Рада Середа, 1 травня 2019 р.

В річці Прут, в районі Яремче також стрімко піднявся рівень води. Коломия,Чернівці та інші населення пункти в басейні Прута мають приготуватися до можливої повені,якщо дощ і надалі триватиме.

В річці Прут, в районі Яремче стрімко піднявся рівень води.Коломия,Чернівці та інші населення пункти в басейні Прута мають приготуватися до можливої повені,якщо дощ і надалі триватиме.Автор відео Vitaliy Kurpil.

Опубліковано Roman Bilanjuk Середа, 1 травня 2019 р.

Михайло Курій у соціальних мережах опублікував відео з річки Лімниця. Потік гірської річки впритул дістався до дерев’яного містка, який з’єднує села Сливки та Закерничне Рожнятівського району.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...