Мед Атлант

На Прикарпатті евакуйовують людей із підтоплених територій

Вчора, 30 травня, підрозділи У ДСНС в області, спільно з комунальними організаціями, здійснили 17 виїздів, а за весь період роботи – 180 виїздів для надання допомоги населенню по ліквідації наслідків негоди. Вони відкачали 3792 м.куб. води, а всього за період роботи – 48919 м.куб. 

У Калуші відкачали близько 3150 м.куб. води та надали допомогу по розрізанню дерева, що впало в місцевий потічок, який підтоплював подвір’я житлового будинку. Також в Калуші відкачували воду з підвального приміщення житлового будинку. Відкачали 50 м.куб. води.

У Надвірній надзвичайники  надали допомогу по відкачуванню води з підвальних приміщень житлових будинків. Відкачано 432 м.куб. води. Також відкачала воду з підвального приміщення гуртожитку ПАТ “Нафтохімік Прикарпаття”.

В Тлумацькому районі в с. Олеша відкачували воду з підвального приміщення народного дому. У смт. Обертин відкачували воду з підвального приміщення житлового будинку. 

В Тлумацькому районі в с. Долина евакуаювали 8 осіб та 2 ВРХ з підтоплених дворогосподарств. У с. Гарасимів евакуювали сім’ю з підтопленого житлового будинку.

В Коломиї резервний караулом ДПРЧ м. Коломия провів роботи по облаштуванню 30 м.п. насипу на березі місцевого потічка, який підтоплює 2 житлові будинки.

У смт. Обертин евакуювали літню жінку із підтопленого житлового будинку. 

В Городенківському районі в с. Незвисько через підняття р. Хотимирка спостерігається підтоплення 2 житлових будинків та 15 домогосподарств.
На місці події працювала МОГ Городенківського РВ та резервне відділення ДПРЧ м. Городенка. За допомогою човна евакуювали 1 особу з підтопленого житлового будинку. Також провели розчищення водостічної труби під пішохідним мостом через місцевий потічок.

Всього до ліквідації наслідків негоди було залучено 34 одиниць техніки, 11 МП та 142 чоловіки. Евакуювали 14 осіб, в тому числі й двох дітей, 2 ВРХ.

Головне фото ілюстративне.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...