Мед Атлант

Поліцейські Франківщини посіли 12-те місце на Всеукраїнському чемпіонаті Національної поліції з практичної стрільби. ВІДЕО

На Херсонщині 30 травня завершився перший Всеукраїнський чемпіонат Національної поліції з практичної стрільби. Команда поліції Івано-Франківщини посіла 12-те місце з 27-ми.

На вогневі рубежі виходили чемпіони й призери всеукраїнських та міжнародних змагань, майстри спорту міжнародного класу з кульової стрільби. 27 поліцейських команд з усіх областей України, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони кидали виклик собі та колегам, заявляючи права на перемогу. 83 учасники продемонстрували свій професіоналізм у володінні зброєю на надсучасному полігоні. Судді оцінювали не тільки влучність, але і швидкість виконання завдань.

За підсумками змагань, за кількістю набраних балів у командному заліку перемогла команда Департаменту поліції охорони. Вони отримали кубок та золоті медалі. Лише трохи не вистачило для перемоги організаторам спортивного свята – команді Головного управління Національної поліції Херсонської області, яка отримала срібні медалі і кубок. Бронзовими призерами та володарями кубку стала команда Головного управління Національної поліції в Київській області. Також на команди-переможці чекав ще один приємний сюрприз у вигляді подарунків – вони отримали сучасні телевізори.

Команда з Івано-Франківщини посіла 12-те місце з 27-ми. Керівництво поліції області вдячне учасникам змагань і бажає не зупинятися на досягнутому.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...