Мед Атлант

Прикарпатець на милицях помандрував у Карпати і зробив неймовірні фото зимових гір

Прикарпатець на милицях вирушив у Карпати.

“1,5 місяці я відсидів вдома. Сказати що це прикро – то нічого не сказати. Це жахливо! Як на мене. Тож я плюнув на все і вирішив йти у Горби”, – так починає свою розповідь Олександр Матура.

Короткан з полонини Боярин.

Подорож  здійснив на милицях. Каже, було важко. “Але в мене є досвід, бо колись давно, після госпіталя, я ходив 1,5 року на милицях, тож “а ручкі та помнят”, – ділиться Олександр.

Подорож мандрівник здійснив за маршрутом: с. Бистриця – полонина Боярин – полонина Негрова (ночівля на колибі) – полонина Рущина – в.Кругла – в.Кінець Горгану – хребет Горган (ночівля в наметі) – Великий Горган – ур.Яла – с. Осмолода.

“Але не так сталося як хотілося. Ще під час першого переходу я усвідомив що снігу стільки, що жерепа схилили “роги”, похрестилися на стежках, тож пройти 1 км нерізаної стежки у жерепах, у такій ситуації це – як що не смерть, то дуже біля неї”.

Над Тавпіширкою.

На другий день мандрівник вирішив вийти на Малу Сивулю, знову заночувати на хаті під Негровою і на третій день повернутись у Бистрицю тим же шляхом.

хребет Горган, а за ним – Петріс, Коретвина, Попадя, Ялова Клива, Студенець, а справа – Паренки і Грофа.

Усього Олександр пройшов 33 км.

“Руки весь шлях казали мені – “козел”, ноги скиглили – “ідіот”, милиці мовчали, бо німі і залізні, сніг – ржав і давав буксів, а погода – зачаровувала всіх і вся”, – написав у розповіді.

“Сашку, твоя сила волі і відчайдушної відваги вражає! І інших надихає))) ти з тих людей, що самі собі дарують життя -навіть медики безсилі цьому завадити))) Захоплююсь, – написала під постом Наталія Герула. 

Оваль (Овул).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...