Мед Атлант

Франківцям не радять користуватися дитячими майданчиками

Сьогодні, 24 березня, на оперативній нараді в міського голови, що відбулася в онлайн режимі, говорили про дезінфекцію в місті.

Наталія Ярощук – директорка КП “Теплий дім” розповіла, підприємство на закупівлю необхідного витратило 30 тис. грн.

Проводити дезінфекцію згосилися мешканці, що не працюють, бо деякі працівники “Теплого дому” з сіл до роботи не добралися, або ж пішли у відпустку.

“Неможливо в один день обійти всі під’їзди, не вистачає для цього людей. Стараємося, як можемо”, – каже Ярощук.

Також директорка звернулася до мам з проханням не ходити на дитячі майданчики. Це пов’язно з тим, що вірус може залишатися на металічний поверхні довше. І не факт, що після дезінфекції туди не прийде носій хвороби.

Василь Білик – директор КП “Дирекція замовника” додав, що підприємство продезинфікували майже всі під’їзди. Післязавтра перейдуть на прибудинкові території.

Михайло Смушак, директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою, повідомив, що у суботу місто отримало 120 банок дезінфектанту. Цього точно стане на тиждень. Також отримали з «Барви» гіпохлорид натрію, ще одну тонну довезуть.

Загалом у місті дезинфікують під’їзди, лавочки, дитячі та спортивні майданчики, дороги, тротуари, контейнерні майданчики. Проводить дезінфекцію і “Міська ритуальна служба” – передусім, Будинок смутку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...