Мед Атлант

Галицька лікарня отримала довгоочікуваний рентгенівський апарат

Галицькі лікарі отримали довгоочікуваний рентгенівський апарат.

Про це редакції «Галицького слова» повідомив генеральний директор медичного закладу Володимир Крупа.

Апарат сьогодні вранці доправили до нашої лікарні і він, поки що ще запакований, очікує поки спеціалісти його встановлять і виконають пусконалагоджувальні роботи. Ми ж тим часом здійснюємо ремонт приміщення, в якому він буде працювати, – зазначив Володимир Крупа.

За словами генерального директора апарат закуплено за спільні кошти районного бюджету, Галицької міської ради та Бовшівської сільської ради. Це важлива подія для районної лікарні, адже про необхідність придбання нового рентгену говорилося вже дуже давно. Тим часом галичанам доводилося долати відстань у майже два кілометри від нового до старого приміщення лікарні, щоб зробити знімок на старенькому рентгенівському апараті, який працював ще з 60-70-х років минулого століття.

Ми також ремонтуватимемо апарат, який був вже в новому приміщенні лікарні, але недовго пропрацювавши, вийшов з ладу і не працює дотепер, –  каже генеральний директор КНП «Галицька лікарня».

Він також зазначає, що старий апарат вже «віджив своє», і його буде невдовзі демонтовано з колишнього  приміщення лікарні. Також з приміщень старої лікарнівже перенесено лікарську кухню. Тепер їжу для пацієнтів готують в приміщенні нової лікарні. Цим, на умовах аутсорсингу, займається галицький підприємець Олег Мельничук. За словами В.Крупи, йому повністю вистачає тут потужностей, щоб забезпечити пацієнтів сніданками, обідами та вечерями. Як відомо, до квітня цього року їжу для пацієнтів готували в старому приміщенні лікарні і доправляли медичним автомобілем до нової лікарні. Також підприємець Мельничук в орендованому приміщенні поліклініки відкрив невеличке кафе для працівників та відвідувачів лікарні.

А ще у планах керівника медзакладу на цей рік – перенесення в нове приміщення бактеріологічної лабораторії.

Ми хочемо, щоб всі підрозділи лікарні вже нарешті були в одному місці. Щоб не створювати незручностей для наших пацієнтів і для всіх галичан, – підсумовує Володимир Крупа.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...