Реклама

Мед Атлант

Менеджерку франківського телеканалу затримали на хабарі за нарахування премії

Сьогодні, 1 грудня, Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих менеджера Івано-Франківської регіональної філії телеканалу, що має частку державної власності.

За оперативними даними, менеджерка регіональної філії систематично вимагала від підлеглих хабарі за призначення щомісячних премій та надбавок до зарплати. У ході досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени цього року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди. Про це інформує пресслужба Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.
Для припинення протиправної діяльності, менеджера затримали «на гарячому» після отримання чергового хабара у службовому кабінеті. У межах кримінального провадження, відкритого за ознаками прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, готується оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Документування протиправної діяльності проводять співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з Головним управлінням нацполіції в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.
Тривають невідкладні слідчі дії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...