Мед Атлант

В Івано-Франківську обрали вчителя року. ФОТО

За результатами конкурсних випробувань Оксана Гошовська стала переможцем обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2021».

Оксана Гошовська – учителька української мови та літератури Католицького ліцею св. Василія Великого, кандидатка філологічних наук, авторка цікавих майстер-класів з медіаграмотності, філологиня-блогерка.
Отримавши диплом з відзнакою в університеті ім.М.Драгоманова, вступила до аспірантури та, працюючи в школі, успішно захистила дисертацію.
Маючи глибокі теоретичні знання, прагнула вдосконалити традиційні освітні методики та технології, максимально активізувати навчальну та творчу діяльність учнів. Родзинкою її професійної діяльності стало використання різноманітних інтерактивних ігрових платформ у навчальному процесі та формуванні життєво необхідних компетентностей, готовності учнів до розвитку та самореалізації.
Найбільш ефективним, на думку вчительки, став проєкт «Філологині на карантині», на створення якого педагогиню надихнули її ж вихованці. Адже учитель – це не просто носій інформації, а той, хто спонукає, надихає і крокує поруч із учнем, розуміючи потреби та уподобання покоління Z, яке почувається більш комфортно у соцмережах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...