Мед Атлант

Франківець увійшов у 20 кращих на шоу “МастерШеф”

Франківець Микола Мигаль увійшов у 20 кращих на шоу “МастерШеф”.

На відборі до 30-ки найкращих кухарів 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” судді проєкту разом з білим фартухом давали кожному учаснику додаткову пов’язку певного кольору. Кожен колір – це перевірка на якості й техніки, яких на думку суддів 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” їм не вистачає учасникам, пише “24 канал“.

Першою командою на випробування до 20-ки 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” пішли учасники з синіми пов’язками. 10 учасникам потрібно вразити суддів 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” стравою монопродуктом ресторанного зразка.

Судді поділили учасників 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” з синіми пов’язками на 4 команди: Олексій Дворкін та Юля Куклєва – зелені, Дмитро Будашка і Тарас Канарський – жовті, Ігор Міщенко, Руслан Яковлев, Елеонора Баранова – сині, Микола Мигаль, Стелла Клименко і Володимир Ярин – червоні.

Під коробками-загадками на кожну з команд чекав головний інгредієнт майбутньої страви, який має стати зіркою на тарілці. У синіх це гарбуз, у червоних – цибуля порей, у зелених – топінамбур, а у жовтих – буряк.

Кожна з чотирьох команд 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” може додатково обрати з комори інгредієнти для своєї монострави, але тоді їм потрібно видати суддям не одну страву, а рівну кількості додаткових продуктів.

Команда синіх та зелених одразу відмовилась від додаткових інгредієнтів з комори, а от команда червоних взяла два продукти: томати чері та ксантан, а жовті – вирізку.

За півтори години відведені на приготування команди успішно подали суддям 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” страви ресторанного зразка, проте, на жаль, не всім вдалось зробити їх досконалими.

За суддівськими вердиктами із завданням справились тільки сині та червоні, зелена і жовта команда покинула 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали”.

Ігор Міщенко, Руслан Яковлев, Елеонора Баранова, Микола Мигаль, Стелла Клименко і Володимир Ярин у 20-ці 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали”.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...