Мед Атлант

Гайда у кіно! Які фільми показують у кінотеатрах Івано-Франківська

Кінотеатри Івано-Франківська продовжують тішити кіноманів прем’єрами. У прокаті бойовики, комедії, кримінальні драми та мультфільми. Тож збирайте компанію друзів і гайда кіно!  І не забудьте захопити солодкий (або ж солоний) попкорн. 

МІСТО розповідає, які фільми показують у кінотеатрах міста.

Космічний джем: Нові легенди

Жанр:мультфільм, комедія, сімейний

Режисер:Малкольм Д. Лі

Країна:  США

Актори: Сонекуа Мартін-Грін, Дон Чідл, Леброн Джеймс

Вітаємо у Джемі! Чемпіон NBA і кумир мільйонів Леброн Джеймс та улюблений герой багатьох поколінь Баґз Банні поринуть в епічну пригоду в анімаційно-ігровому фільмі «Космічний джем Нові легенди». Від режисера Малкольма Д. Лі і команди інноваційних кінематографістів Раяна Куґлера і Маверіка Картера. Ця трансформаційна подорож розповість про незвичне поєднання двох світів і покаже, на що готові піти деякі батьки, щоб відновити зв’язок зі своїми дітьми. Через витівки штучного інтелекту Леброн і його маленький син Дом потрапляють у пастку цифрового простору. Тепер Леброн Джеймс мусить зробити все, щоб повернутися додому. Для цього він вийде на баскетбольний майданчик разом з Баґзом, Лолою Банні і рештою банди бешкетників Луні Тюн, щоб перемогти команду цифрових чемпіонів, створену штучним інтелектом. Проти наших героїв гратиме така кількість зірок NBA і WNBA, якої ви ще не бачили. Мультяшки проти поганців: це буде одне з найважливіших випробувань у житті Леброна. Воно допоможе йому краще пізнати себе і зміцнить зв’язок із сином. Рішучі Луні Тюн руйнують стереотипи, розкривають свої унікальні таланти та можуть здивувати навіть «короля» Леброна Джеймса!

Чорна вдова

Жанр:фантастика, бойовик

Режисер:Кейт Шортланд

Країна:  США

Актори:Скарлет Йоханссон, Флоренс П’ю, Девід Харбор

Життя супершпигунки непросте. У неї не повинно бути ніяких зв’язків, про сім’ю і близьких годі й думати. Наташа Романофф, більш відома як Чорна Вдова, є однією з кращих у своїй справі. Багато хто знає її через участь в команді супергероїв Месники, де вона завжди була важливим елементом. Але тепер Наташа повинна зустрітися зі своїм минулим, хоче дівчина того чи ні. Головне – що вона воз’єднається зі своєю сім’єю, які теж не нудьгують у вільний час. Вони виявилися втягнуті в небезпечну змову, з якої їх обов’язково потрібно витягнути Чорній Вдові. Для Наташі це мало не найважливіша місія в житті.

Смертельний лабіринт 2: Небезпека всюди

Жанр:трилер

Режисер:Адам Робітел

Країна:  США

Актори:Логан Міллер, Ізабелль Фюрман, Томас Кокерел

Шестеро незнайомців, кожен з яких став єдиним переможцем одного з останніх смертельних квестів, знову опиняються в пастці. Однак на цей раз їх чекає ще більше жорстоких і безжальних завдань. Щоб вижити, учасникам доведеться вирішити цю нещадну і хитромудру головоломку.

Пороховий коктейль

Жанр:бойовик, трилер

Режисер:Навот Папушадо

Країна: США, Франція

Актори:Карен Гіллан, Ліна Хіді, Карла Гуджино

Бути кілером – весело і захоплююче. Особливо для Сем, яка від матері успадкувала талант до замовних вбивств. Але коли дівчина двічі корегує плани загадкової Фірми, вона втрачає їх протекцію і стає мішенню. На щастя, мама і її колишні напарниці – харизматичні бібліотекарки – готові пригостити недоброзичливців своїм фірмовим «пороховим коктейлем».

Бебі Бос 2: Сімейний бізнес

Жанр:мультфільм, комедія, сімейний

Режисер:Том МакГрат

Країна: США

Він носить краватку з пелюшок і знає про бізнес-плани більше, ніж про ігри. На цей раз перед Бебі Босом виникають виклики і цілі не дитячого масштабу!

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...