Реклама

Мед Атлант

На Тисмениччині жінка відзначила 90-літній ювілей

26 липня, в понеділок, відзначила 90-річчя жителька села Нові Кривотули Марія Атаманюк.

Привітали поважну ювілярку голова Тисменицької міської ради Тетяна Градюк та староста села Нові Кривотули Михайло Мантуляк.

У цей радісний літній день прийміть від нас щирі вітання та найкращі побажання! — сказала очільниця громади, вручаючи пані Марії вітальну адресу.— Бажаємо Вам міцного здоровя, сили, родинного затишку, благополуччя. Нехай у Вас ніколи не забракне життєлюбності та оптимізму, кожен день дарує радість, позитивні емоції, чудовий настрій та гармонійний стан душі. Нехай Вас любов’ю і турботою огортають найрідніші, життя переливається яскравими відтінками, а Ваше серце б’ється в ритмі щастя, світлої любові, наповнюється теплими спогадами.

Атаманюк (Щербів) Марія Миколаївна народилася 26 липня 1931 року в селі Красилівка. Коли дівчинці виповнилося 3 роки, померла її мати, а в 6 років Марійка залишилася круглою сиротою. Її забрала до себе тітка, батькова сестра, яка проживала у Нових Кривотулах. Рано пішла у найми, пала у селі худобу в заможних господарів. На пасовищі познайомилася зі свої майбутнім чоловіком Іваном Атаманюком, який був на рік старшим. У 18 років вийшла заміж. Після весілля її обранця призвали до війська. Марія знову залишилася з тіткою. Коли чоловік повернувся, у пари народилося шестеро дітей: 5 доньок і один син. Живуть діти ювілярки в Одесі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Долині. Є у пані Марії 13 онуків та 16 правнуків.

Марія Атаманюк усе життя важко працювала у колгоспі. Удома утримувала велику господарку: корови, свині, гуси, кури і чималенький шмат городу. З 2000 року Марія Атаманюк — удова. Живе пані Марія біля сина Івана. Досі поважна жінка є вправною куховаркою і на свята готує для великої родини холодець та голубці. Ювілярка — побожна християнка, часто ходила до церкви, зараз слухає Літургії по телевізору, а її відвідує місцевий священник. Щодня пані Марія виходить на вулицю, аби погомоніти із сусідами і односельцями. У жінки добра пам’ять. Вона багато розповідає про минулі роки та дає слушні життєві поради.

Марія Миколаївна з родиною щиро подякувала за вітання Тетяні Градюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...