Мед Атлант

Франківщина серед лідерів за якістю надання послуг у ЦНАПах

Міністерство цифрової трансформації України підсумували, як українці оцінюють сервіс у центрах надання адміністративних послуг.

У Мінцифри підготували рейтинги у розрізі регіонів та ЦНАПів за результатами відгуків відвідувачів та назвали основні причини їх незадоволеності, інформує Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Звіт результатів пробної зовнішньої оцінки рівня задоволеності суб’єктів звернення якістю надання адміністративних послуг показав, що ЦНАП міста Івано-Франківська отримав першість в рейтингу ЦНАПів відповідно до кількості позитивних відгуків (офлайн-фронт-офіс l категорії), що становить 1538 відгуків.

Окрім того, Івано-Франківська область у трійці лідерів рейтингу регіонів за результатами перевірки удаваним суб’єктом звернення – (особа, яка під час отримання адмінпослуг, збирає оціночні дані без відома суб’єкта надання адміністративних послуг):

  1. Донецька область – 87,6%;
  2. Львівська область – 85,7%;
  3. Івано-Франківська – 85,2%.

Також область у п’ятірці рейтингу регіонів за результатами оцінки рівня задоволеності:

  1. Тернопільська область CSI-97,0 NPS-39,6;
  2. Миколаївська CSI-96,7 NPS-37,3;
  3. Чернігівська CSI-96,1 NPS-34,5;
  4. Донецька CSI-95,8 NPS-34,5;
  5. Івано-Франківська CSI-95,3 NPS-34,4.

Як уже попередньо зазначалося, Івано-Франківщина отримала відзнаку Мінцифри за найбільшу мережу ЦНАПів (кількість точок доступу).

“Такі успішні результати свідчать про злагоджену роботу команди управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації”, – наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко.

Читайте також, В Івано-Франківську відбувся допрем’єрний показ стрічки “Шлях поколінь”. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...