Реклама

Мед Атлант

Студенти ІФНМУ здобули 4 призові місця на конференції у Польщі. ФОТО

У польському місті Ополє пройшла “Перша міжнародна конференція студентських наукових кіл”. З-поміж учасників з Польщі та Німеччини Україну представляли молоді науковці з Івано-Франківська.

Перше місце в галузі «медицина» здобула асистентка кафедри педіатрії Христина Лазуркевич, друге дісталося студентові третього курсу медфакультету Романові Бігуну. В галузі «психологія» друге місце здобула другокурсниця факультету підготовки іноземних громадян Марія Вінтоняк, третє — студентка першого курсу медфакультету Ілона Савчук. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-служби ІФНМУ.

Ілона Савчук представила експериментальне дослідженнях на тему: «Вивчення формальної адаптації у студентів ІФНМУ першого року навчання». Вона каже, що до вивчення цієї проблематики її спонукала методика викладання предмету з Психології спілкування.

Студенти справді достойно представили як наукову роботу університету, так і рівень володіння англійською. Вони спілкувалися вільно й невимушено як у побуті, так і в науці. Ми цим пишаємося“, – відзначив керівник делегації від ІФНМУ Руслан Козовий.

У своїх польських та німецьких колег науковці ІФНМУ запозичили теж чимало. Відзначають цікавою доповідь, у якій порівнювали показники забруднення Польщі та інших країн Європи, про підготовку медсестер та реабілітаційні програми, догляд за хворими, про побічний вплив ліків, про екстрену медицину.

Візит до Польщі студентів та молодих науковців ІФНМУ відбувся в рамках міжнародної співпраці ІФНМУ з Вищою медичною школою міста Ополє.

Читайте також: Польські студенти відвідали Івано-Франківськ. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...