Реклама

Мед Атлант

Капітальний ремонт вулиці Цьоклера відновлено. ФОТО

Сьогодні, 3 серпня, відновили капітальний ремонт вулиці Цьоклера в Івано-Франківську. Наразі завершується обладнання тротуарів, після цього приступлять до фрезерування і асфальтування дороги.

Про це повідомляє пресслужба міського голова Івано-Франківська.

За словами заступника директора Департаменту благоустрою Ігоря Сенчука, при плануванні роботи основний акцент був на розширенні тротуарів. Оскільки цей проект став переможцем у минулорічній програмі «Бюджет участі» і в першу чергу має забезпечити комфорт для руху школярів та пішоходів.

Ця вулиця була минулого року виграна по «Бюджету участі». Ще дві вулиці ми не доробили за Бюджетом участі. Розпочали, бо знайшли можливість завершити роботи, хоч і важко зараз, бо кошти не проходять. Але й вулиця так теж стояти не може. До 1 вересня маємо повністю здати вулицю, щоб люди могли нормально ходити. Крім того, вона ще й веде до школи та ліцею. Тому ремонт тут актуальний, – говорить Руслан Марцінків.

Ігор Сенчук розповідає, що роботи на вулиці розпочались ще на початку року. Та через погода, а згодом через війну змінився графік. Сподівається, що до кінця серпня роботи тут будуть завершені.

Зазначається, що пісня ремонтних робіт вулиця буде з одностороннім рухом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...