Мед Атлант

Прикарпатський ультрамарафонець пробіг благодійні 250 кілометрів

У суботу, Микола Таран рекордсмен України з ультрамарафонського бігу, фінішував в Чернівцях благодійний одиночний забіг на 250 км.

Старт відбувався в селі Небилів. Ідею пробігу прикарпатець запозичив з ісландського ультрамарафону Ice&Fire 250 км.

Так, як в Україні війна, росія напала на Україну то я не зміг цього року репрезентувати Україну на цих змаганнях і тому вирішив пробігти дистанційно. В такий час мені не хотілося бігти просто для себе, тому я вирішив допомогти своїй знайомі, Яні Бендак (с.Вільхівка), вона займається благодійною діяльністю. Тому я вирішив збирати гроші своїм бігом на окремий 58 зенітно ракетний батальйон ОК Схід, – розповідає ультрамарафонець.

Під час бігу погода зазвичай була хмарною без дощу. Але крайній день, фінішній, хлопець біг 17 км в проливний дощ. В загальному на 250 км витратив 22 години.

Це було складне для мене випробовування. Кожного дня все менше і менше в мене було сили, тільки віра в себе, допомога людей і ціль, мені не давала зійти із шляху. Я надіюся що я своїм прикладом покажу, що кожний українець, не зважаючи на яких він/вона фронтах, може допомогти нашим воїнам!, – зазначив він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...