Мед Атлант

У Городенці оперативно затримали мешканця Кіровоградщини за крадіжку

Минулих вихідних до городенківських поліцейських звернувся мешканець територіальної громади. Заявник повідомив, що з його сейфа викрадено 1200 доларів США.

В ході проведення першочергових поліцейських заходів, співробітники кримінальної поліції за лічені години розшукали та затримали крадія, коли той намагався покинути населений пункт. Йдеться про 35-річного уродженця Кіровоградської області, при огляді у нього вилучено викрадені кошти.
Як з’ясували поліцейські, затриманий в період війни проживав у потерпілого. В момент, коли господаря не було вдома, фігурант проник до підсобного приміщення та викрав з сейфа гроші.
Затриманий вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності та має чималий досвід у скоєнні майнових злочинів.
Чоловіка слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Вирішується питання про повідомлення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

На сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...